Γενικά Ελλάδα

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος λαϊκός τραγουδιστής θα διασκεδάσει Διάσημους και Μαχητές την ημέρα του Πάσχα!

Ελλάδα


Εχθές τα αστεία και οι φάρσες έδιναν και έπαιρναν στα social media. Όλη η ελληνική showbiz έκανε τις πλάκες τις. Ένα post στο Facebook όμως, μας έβαλε σε πολλές σκέψεις και προκάλεσε ερωτηματικά.

Στην επίσημη σελίδα του X-Factor ανέβασαν μια φωτογραφία στην οποία προδίδουν πως θα περάσουν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» την Κυριακή του Πάσχα. Συνέχεια παρακάτω…
Μπορεί τις τελευταίες μέρες να μην περνάνε καθόλου καλά στον Άγιο Δομίνικο λόγο του σοβαρού τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσουν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος, αλλά για την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται μεγάλο γλέντι. Ελπίζω να βάλουν από νωρίς μπρος τις σούβλες με τα αρνιά και τα κοκορέτσια γιατί όπως ξέρετε νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.

Ξέρετε ποιος θα τους διασκεδάσει; Ο Γιώργος Μαζωνάκης! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ο ίδιος ο τραγουδιστής ανέβασε την φωτογραφία και στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Εμείς το πήραμε σαν ένα πολύ πετυχημένο πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, διότι δεν το έχει διαψεύσει ακόμα κανείς! Αναμένουμε για την συνέχεια. Να δω τους παίκτες του «Survivor» να χορεύουν το «Gucci φόρεμα» κάτω από τους κοκοφοίνικες και τι στον κόσμο.

Πηγή:

youweekly.gr


Αφήστε ένα σχόλιο