Γενικά Ελλάδα

ΔΕΝ πάμε ΚΑΛΑ! ΙΕΡΕΑΣ πήγε στο νοσοκομείο με μία ΠΑΤΑΤΑ στον…

Ελλάδα


Υπάρχουν τραυματισμοί και τραυματισμοί, όμως αυτός που σας παρουσιάζουμε σήμερα στο athensmagazine.gr είναι από τους πιο παράξενους τραυματισμούς που έχουμε ακούσει ποτέ!

Συγκεκριμένα, ένας ιερέας είχε ανέβει σε μια καρέκλα, για να κρεμάσει τις κουρτίνες στο παράθυρο της κουζίνας του. Εχασε όμως την ισορροπία του κι έπεσε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας με την πλάτη.

Ολως τυχαίως, ο Βρετανός ιερέας που έπαθε το «ατύχημα» ήταν γυμνός την ώρα που κρεμούσε τις κουρτίνες και πέφτοντας στο τραπέζι, μια… άτιμη πατάτα την οποία είχε αφήσει μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά βρήκε… χώρο και μπήκε στο έντερό του μέσω του πρωκτού.

Ο 50άρης ιερέας, μην μπορώντας να τη βγάλει, πήγε στο νοσοκομείο όπου αφηγήθηκε στους γιατρούς όλα τα παραπάνω. Εκείνοι, με μια λεπτή επέμβαση, κατάφεραν να του βγάλουν την πατάτα, ενώ δεν θέλησαν να σχολιάσουν την ιστορία που τους αφηγήθηκε ο ιερέας.

Μίλησαν για διακριτικότητα και δεν θέλησαν να πουν τίποτα περισσότερο. Απλώς, εκπρόσωπος του νοσοκομείου διαβεβαίωσε ότι κάθε περιστατικό ασθενούς αντιμετωπίζεται με διακριτικότητα.

Γι’ αυτό και δεν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ιερέα. Ωστόσο, γιατρός του νοσοκομείου έσπευσε να προειδοποιήσει όσους θέλουν να χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα, όπως αγγούρια, γαρίφαλα, μπουκάλια αποσμητικών, μπάμπουσκες και άλλα για να αντλήσουν σεξουαλική ευχαρίστηση, να είναι πολύ προσεκτικοί αφού οι στιγμές της ηδονής μπορεί να τους οδηγήσουν σε περιπέτειες με την υγεία τους. Οπως σημείωσε, μπορεί να χρειαστούν ακόμη και παρά φύση έδρα καθώς θα έχουν καταστρέψει τον πρωκτό τους.

Περισσότεροι περίεργοι τραυματισμοί στον κόσμο:

1. Το τσιμέντο είναι για άλλες χρήσεις…

Οι πειραματισμοί στο σεξ ξεπερνούν ορισμένες φορές τα όρια, με ένα ζευγάρι να καταλήγει στο νοσοκομείο όταν το υγρό τσιμέντο στον πρωκτό του άρχισε να πήζει και να έχει φρικτούς πόνους!

2. Δονητής – ηλεκτρικό πριόνι

Ένας απλός δονητής δεν στάθηκε ικανός να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους, με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να τον τοποθετήσει επάνω σε ένα ηλεκτρικό πριόνι και φυσικά να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

3. Δάγκωμα στο πέος από τροχαίο

Ενώ απολάμβανε τον στοματικό έρωτα από την ερωμένη του σε ένα πάρκινγκ, ένα φορτηγό τράκαρε το αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κλείσει με δύναμη το στόμα της.

4. Το «κόλλημα» του Kama Sutra

Μπορεί να έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, αλλά ένα ζευγάρι από τη Ρωσία γνώρισε τη σκοτεινή πλευρά του Kama Sutra.

Ενώ απολάμαβαναν τη στάση «deck chair», ένας σπασμός στο πόδι τους οδήγησε στο νοσοκομείο κολλημένους!

5. Οι πικάντικες… φουσκάλες στο ευαίσθητο σημείο

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια γυναίκα στις ΗΠΑ όταν ο σύντροφός της επέλεξε να την ευχαριστήσει κάνοντάς της στοματικό έρωτα.

Είχε απολαύσει νωρίτερα πικάντικα εδέσματα με κάρι, με αποτέλεσμα να βγάλει φουσκάλες στο αιδοίο της.

6. Το σπασμένο πέος λόγω… μαμάς

Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνο «σπορ», με έναν 60άρη να παθαίνει κάταγμα στο πέος.

Σκόνταψε στην προσπάθειά του να κλείσει γρήγορα την πόρτα του δωματίου του όταν επέστρεψε απροσδόκητα η μητέρα του.

7. Το εισπνεόμενο προφυλακτικό

Η ρινική καταρροή και ο πυρετός είναι αρκετά συνηθισμένα συμπτώματα και έτσι μια γυναίκα από την Ινδία δεν τους έδωσε αρχικά σημασία.

Όταν όμως πήγε στον γιατρό αφού τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν για ένα χρόνο, πληροφορήθηκε πως είχε ένα προφυλακτικό στον πνεύμονά της!


Αφήστε ένα σχόλιο