Γενικά Ελλάδα

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ! Στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της επειδή την έπιασε στα «πράσα» να κάνει έρωτα με τον παππού του

Ελλάδαtromaktiko1

Σε 30 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η σατανική μητέρα που στραγγάλισε τον 8χρονο γιο της και εγκατέλειψε το άψυχο κορμάκι του σε ρεματιά όταν την έπιασε στα πράσα να κάνει σεξ με τον παππού του…
Η Veronica Panarello, που στραγγάλισε τον γιο της Loris Stival με ηλεκτρικά καλώδια, είχε προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις αρχές και προσποιήθηκε πως απήγαγαν τον γιο της για να καλύψει τη φριχτή δολοφονία τον Νοέμβριο του 2014.

Η 28χρονη είχε πει στις ιταλικές αρχές στη Santa Croce, στη Σικελία, ότι τον είχε πάει στο σχολείο τη μοιραία μέρα και εξαφανίστηκε μέχρι να τον πάρει το απόγευμα. Οι Ιταλοί αξιωματικοί είχαν αρχίσει να υποψιάζονται τη μητέρα του ανήλικου, καθώς οι εικόνες από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπως είπε η δικαστής Andrea Reale, δεν επιβεβαίωνε την ιστορία της.

Το πτώμα του αγοριού είχε βρεθεί τελικά από κυνηγό και έφερε σοβαρή πληγή στο κεφάλι. Η 28χρονη μητέρα καταδικάστηκε για τη δολοφονία του ανήλικου γιου της, με τους εισαγγελείς να τη χαρακτηρίζουν εγωκεντρική και χειριστική ψεύτρα. Όταν η Panarello τελικά ομολόγησε το έγκλημά της, κατηγόρησε τον πατέρα του συζύγου της Andrea Stival.

Εκείνος, όπως είπε στο δικαστήριο, τη βοήθησε να σχεδιάσει και να εκτελέσει τον φόνο επειδή ο Loris τους είχε πιάσει να κάνουν σεξ. Εκείνος βέβαια αρνήθηκε τον ισχυρισμό και απειλεί να μηνύσει τη νύφη του για συκοφαντική δυσφήμιση.


Αφήστε ένα σχόλιο