Γενικά Παράξενα

Δες ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει βάσει του ζωδίου σου!

Παράξεναzwdia

Είναι αρκετοί που λένε πως δεν «πιστεύουν» στα ζώδια, κι όταν δεν τους κοιτά κανείς όλο και κρυφοκοιτάζουν τις τελευταίες σελίδες των περιοδικών. Μια ματιά έτσι από περιέργεια όπως οι γάτες.

Όμως  πέρα από τις αναλύσεις του χαρακτήρα, τους ανάδρομους πλανήτες και το ωροσκόπιο, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν ξέρεις. Κάθε ζώδιο με τα χαρακτηρίστηκα του εκπροσωπεί κάποια επαγγέλματα. Εμείς στο Youweekly.gr  θα σου δώσουμε μια ιδέα για το ποια καριέρα θα ήταν ιδανική να ακολουθήσετε, βάση του ζωδίου σας.

 

 

Κριός

Γεννημένοι ηγέτες, αγαπούν τον αθλητισμό και παράλληλα τον ανταγωνισμό. Δεν φοβούνται να ρισκάρουν και να ξεκινήσουν από το μηδέν, γιατί ξέρουν ότι με τις ικανότητες που έχουν θα εξελιχθούν πολύ σύντομα. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο. Ιδανικές δουλειές για τους Κριούς είναι: personal trainer, αθλητής, σε αθλητική εταιρία ή διευθυντής σε κάποια επιχείρηση.

Ταύρος

Πρακτικοί και προσγειωμένοι Γειωμένοι οι Ταύροι δουλεύουν σκληρά και αφοσιώνονται με ό,τι καταπιαστούν. Πεισματάρηδες  θα πρέπει να διαλέγουν τις μάχες που θα δουν στην εργασία τους. Ιδανικές δουλειές για τους Ταυρους είναι: Κάποιο επάγγελμα που σχετίζεται με το φαγητό ή σχετίζεται με την πολυτέλεια, ο τραπεζικός και χρηματοοικονομικός τομέας είναι επίσης ιδανικός.

Δίδυμοι

Κινούνται σχεδόν με ταχύτητα φωτός σε ότι και αν  καταπιαστούν, αν τους δοθεί μια σειρά εργασιών. Βέβαια επιλέγουν επαγγέλματα τα όποια δεν θα έχουν ένα κουραστικό εργασιακό περιβάλλον, που θα τους κάνουν να βαρεθούν. Οι ιδανικές δουλειές για τους Διδύμους είναι: Μια δουλειά που σχετίζεται με την μετάδοση πληροφοριών, ενώ ο δρόμος της διδασκαλίας είναι γι’ αυτούς ανοιχτός. Είναι πνευματικά δραστήριοι και αγαπούν να επεξεργάζονται πολλά και διαφορετικά δεδομένα.

 

Καρκίνος

Αν υπάρχει κάποιος που αγαπά την δουλειά του και θέλει να περάσει το παράδειγμα της ευθύνης,  τότε σίγουρα μιλάμε για έναν Καρκίνο. Είναι προστατευτικοί αγαπούν να δίνουν συμβουλές. Δεν θα επέλεγαν μια δουλεία που δεν έχει κάποιο κριτήριο προστασίας και συμβουλών. Οι ιδανικές δουλειές για τους Καρκίνους είναι: Οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά, όπως νταντάδες ή κοινωνικοί λειτουργοί. Δικηγόροι και στελέχη σε κάτι σχετικό με την υγεία και την ευεξία.

Λέων

Φώτα κάμερα πάμε! Δεν υπάρχει κανένας άλλος στον ζωδιακό κύκλο που να αγαπά τόσο την έκθεση όσο και την προβολή. Η διδασκαλία και η πολιτική είναι το φόρτε τους, καθώς κερδίζει τα «φώτα» μιας ομάδας. Οι λέοντες έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση και κερδίζουν τους άλλους με την γοητεία τους. Οι ιδανικές δουλειές για τους λέοντες είναι: Δάσκαλοι και πολιτικοί, όπως σημειώθηκε και πιο πάνω, ή κάτι που έχει σχέση με την ψυχαγωγία, όπως ηθοποιοί και μουσικοί. Επίσης, μια θέση συμβούλου ή διευθυντή δεν είναι μακριά από τα λιοντάρια.

Παρθένος

Ο πίνακας πρέπει να είναι συμμετρικός  στον τοίχο, εδώ χάνει κάποια χιλιοστά. Αν  ακούσεις κάποιον να μιλά έτσι να είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για Παρθένο είναι τελειομανής. Συμπονετικοί και διακριτικοί, ενώ την ίδια στιγμή έχουν πρακτικό νου. Έχουν σκληρή κριτική στον εαυτό τους, κάτι που τους κάνει τέλειους εργαζόμενους. Οι ιδανικές δουλειές για τους Παρθένους είναι: Λόγο της καλής τους μνήμη και της τελειομανίας τους, που τους  καθιστά ικανούς να χειριστούν μεγάλο όγκο πληροφοριών. Μπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες φροντίδας, ως θεραπευτές ή σε κάποιο πόστο ερευνών ή στατιστικών. Μεταφραστής και ντετέκτιβ είναι επίσης δουλειές που τους ταιριάζουν.

Ζυγός

Διπλωματικοί, κοινωνικοί και ικανοί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά τους. Οι Ζυγοί χαρακτηρίζονται διπλωμάτες του ζωδιακού και αυτό είναι το ατού τους μέσα και έξω από το γραφείο. Το σύμβολό τους, η ζυγαριά, αποτυπώνει την ικανότητά τους να ακούν και να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους. Οι  ιδανικές δουλειές για τους Ζυγούς είναι: Διπλωμάτες, δικαστές, ταξιδιωτικοί πράκτορες ή μεσίτες. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη φιλοξενία ή τον χώρο της επικοινωνίας.

 

Σκορπιός

Θες να σου πω ένα μυστικό; Ίσως και οι μόνοι που δεν θα έλεγαν πουθενά, ακόμα και με τα χειρότερα βασανιστήρια, φυσικά και μιλάμε για τους σκορπιούς. Ένα επάγγελμα που σχετίζεται με απόρρητά έγγραφα ή  και την έρευνα. Οι ιδανικές δουλειές για τον Σκορπιό είναι: Μυστικός πράκτορας, εργασία στον τομέα διαχείρισης πόρων, χειρουργοί ή φαρμακοποιοί ή ακόμα και σε οικονομικές υπηρεσίες.

Τοξότης

Αν κάποιος πιστεύει πώς η ομαδική δουλεία είναι καλύτερη τότε ναι έχετε έναν Τοξότη. Καλοί συνομιλητές που ανυψώνουν το ηθικό των συναδέλφων τους, ενώ λειτουργούν ως παίκτες ομάδας. Είναι ικανοί να εργαστούν παντού. Ακόμα και αν τους δώσουν ένα σακίδιο και τους πουν να κάνουν το γύρω  του κόσμους θα το κάνουν…έτσι και αλλιώς τα ταξίδια τα λατρεύουν. Οι ιδανικές δουλειές για έναν Τοξότη είναι: Στην τουριστική βιομηχανία, εκπαιδευτικοί ή σε κάποια ΜΚΟ.

Αιγόκεροι

Η οργάνωση και η σοβαρότητα είναι από τα χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν. Ρεαλιστές, αλλά σίγουρα όχι βαρετοί. Ενθουσιώδης έχουν το χάρισμα να μπορούν να ηγηθούν. Δουλεύουν σκληρά, έχουν φιλοδοξίες και δεσμεύονται να φτάσουν στην κορυφή. Οι Αιγόκεροι είναι διαβόητοι εργασιομανείς. Οι  ιδανικές δουλειές για τους Αιγόκερους είναι: Διευθυντές σε τομείς παραγωγής, μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Υδροχόοι

Τα παιδία των λουλουδιών μπορεί και να τους ταίριαζε σαν τίτλος.Έλευθερα πνεύματα όμως όχι και στην δουλειά.Αυτό δεν τους κάνει επιπόλαιους εργαζόμενους αλλά ανθρώπους με εκκεντρικές και πρωτότυπες ιδέες. Εργάζονται με τον δικό τους τρόπο και έχουν την ικανότητα να είναι δύο βήματα μπροστά από τους άλλους. Οι ιδανικές δουλειές για τους Υδροχόους είναι: Σε τομείς που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία, τη φωτογραφία, τα graphic designs. Επίσης, μπορούν να «τρέξουν» την δική τους επιχείρηση, λειτουργώντας καλύτερα στο δικό τους πρόγραμμα.

Ιχθείς

Εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω… μια φράση που θα ακούσεις από ένα Ιχθύ. Είναι ονειροπόλοι αλλά είναι ευέλικτοι και ανθεκτικοί σε κάθε περιβάλλον. Δεν ενδιαφέρονται να επιδεικνύουν τον εαυτό τους και επιδιώκουν να κάνουν πάντα το καλύτερο. Είναι ευτυχισμένοι, όταν βρουν μια δουλειά που μπορεί να ικανοποιήσει τις ευαίσθητες πλευρές τους. Οι ιδανικές δουλειές για τους Ιχθύες  είναι: Οτιδήποτε σχετίζεται με την υγειονομικοί περίθαλψη, όπως ψυχολόγοι και νοσοκόμοι ή κάτι που εμπλέκει τις τέχνες.

youweekly.gr

 
Αφήστε ένα σχόλιο