Γενικά Ελλάδα

Διδυμότειχο: Η γυναίκα που πήγε για καφέ και έγινε θέμα συζήτησης στο facebook και όχι μόνο!

Ελλάδαcoffee

Όλα έγιναν σε καφετέρια της πόλης – Πρωταγωνίστρια η Κορομηνά Λουλούδα, που είναι στέλεχος της πολεμικής αεροπορίας…

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η οικονομική κρίση μπορεί να μας έχει κάνει να χάσουμε πολλά αλλά όχι και τις αξίες μας. Σε καφετέρια του Διδυμοτείχου γυναίκα βρήκε μία τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 800€, την οποία και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της. Η τσάντα έπειτα παραδόθηκε στον κάτοχο της. Η γυναίκα είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην μονάδα της πόλης του Διδυμοτείχου.

Η εν λόγω Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας μάλιστα τιμήθηκε με εύφημο μνεία από την υπηρεσία της όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ( Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.). Ο ΣΕΕΝΣΑ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, με χαρά πληροφορήθηκε την απονομή Εύφημου Μνείας από τον κ. Αρχηγό ΓΕΑ στην αξιέπαινη συνάδελφο Υπσγό (ΑΥΛ) Κορομηνά Λουλούδα της 1ης ΜΣΕΠ και πρόσθεσε:

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Σύνδεσμος είναι να δώσουμε με τη σειρά μας τα συγχαρητήρια μας στην κα Κορομηνά, η οποία με την πράξη της αυτή θυμίζει σε όλους μας ότι σημαντικότερο όλων είναι η τιμή μας, ο ανθρωπισμός και το καθήκον κι όχι τα χρήματα. Αυτές οι πράξεις αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας. Συγχαρητήρια. Καλή Χρονιά σε όλες τις Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τα στελέχη της».

Πηγή: e-evros.gr
Αφήστε ένα σχόλιο