Γενικά Ελλάδα

«Δηλητηρίασα την πρώην μου και τους καλεσμένους της στο γάμο της!»

Ελλάδα


Σίγουρα, δε λαμβάνετε πολλά γράμματα από άντρες. Υποτίθεται πως εμείς είμαστε υπεράνω, πιο ψύχραιμοι και λιγότερο εκδικητικοί από εσάς.

Όμως, εμένα η πρώην αρραβωνιαστικιά μου με εγκατέλειψε ένα χρόνο πριν για τον καλύτερο μου φίλο. Αυτό με διέλυσε γιατί την αγαπούσα από παιδί και είχα ονειρευτεί μαζί της οικογένεια και παιδιά.

Όταν χωρίσαμε, δε με συμπόνεσε καθόλου και δε νοιάστηκε για τα πληγωμένα μου αισθήματα.

Δεν σκέφτηκε ποτέ τα λόγια που της είχα πει και τα δώρα που της είχα κάνει.

Ήξερα πως δεν ήταν ερωτευμένη μαζί μου αλλά πως με αγαπούσε ως φίλο, αλλά πίστευα πως με τον καιρό θα την έκανα να νιώσει παραπάνω συναισθήματα για μένα. Ορκίστηκα πως θα το πληρώσει και θα την εκδικηθώ, ακόμη και στο γάμο της!

Το να τη δηλητηριάσω αυτήν και τους καλεσμένους της ήταν για εμένα βάλσαμο στην πονεμένη μου καρδιά. Της έκανα το φίλο αλλά μέσα μου ήμουν συντετριμμένος…

Ήμουν καλεσμένος στην τελετή και βέβαια πήγα. Ήταν η χρυσή μου ευκαιρία να την εκδικηθώ και να κάνω την ωραιότερη μέρα της ζωής της κόλαση.

Θέλησα να εκδικηθώ την πρώην μου και δηλητηρίασα αυτήν και τους καλεσμένους στο γάμο.

Ως δώρο γάμου, είχα προσφερθεί να κάνω τη γαμήλια τούρτα μια που είμαι ζαχαροπλάστης.

Καταλαβαίνετε πως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα πληγωμένα μου αισθήματα και στην κατάφωρη αδικία που έπνιγε τη ψυχή μου.

Στην τούρτα έβαλα λίγο ποντικοφάρμακο έτσι ώστε να τους προκαλέσω ήπιαστομαχική διαταραχή με εμετούς και διάρροιες.  Τόσο δηλητήριο δηλαδή που να τους βγει ξινή η γλύκα της τούρτας και να πηγαίνουν συνεχώς στην τουαλέτα.

Πράγματι, η βραδιά αυτή ήταν επεισοδιακή και είμαι βέβαιος πως η πρώην μου κατάλαβε πολύ καλά τι έγινε. Ωστόσο, αν και όλοι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο νοσοκομείο δεν μου έκανε μήνυση.

Η δε ποσότητα του φαρμάκου ήταν τόσο λίγη που την επαύριο ήταν όλοι τους καλά.

Πήρα την εκδίκησή μου, αν και αντιλαμβάνομαι πως οι περισσότεροι από εσάς θα γελάτε πίσω από την πλάτη μου…

 

πηγή:

efisecret.gr


Αφήστε ένα σχόλιο