Γενικά Πλανήτης

Δήλωση ΣΕΙΣΜΟΣ του Πούτιν για την Ελλάδα…!

Πλανήτηςputin

Παρά τις αποκαλύψεις των ΜΜΕ για ενδεχόμενα αιματοκυλίσματα τζιχαντιστών του ISIS σε παραλίες της βόρειας Ευρώπης και της Βαλτικής, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είχε μιλήσει νωρίτερα για την απειλή που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς οι πιθανότητες να χτυπήσουν την Ελλάδα οι τζιχαντιστές είναι αρκετά μεγάλες.

Από το Νοέμβριο του 2015 λοιπόν, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το επερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα, καθώς οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο επιθέσεων σε παραλίες ελληνικών νησιών. Οι επιθέσεις θα γίνουν στα νησιά, καθώς η πλειοψηφία των Ευρωπαίων τουριστών τα επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Άλλοι πιθανοί στόχοι είναι τα ξενοδοχεία, αλλά και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φαίνεται πως συλλέγουν ασταμάτητα πληροφορίες για τους τζιχαντιστές και τη δράση τους.

Υπάρχουν λοιπόν ανησυχίες πως μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών θα εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες τονίζουν πως οι Έλληνες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

 

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο