Γενικά Ελλάδα

Δημοσκόπηση βόμβα για ΣΥΡΙΖΑ

ΕλλάδαΠοια η νέα δημοσκόπηση της Alco ; Τι λένε οι πολίτες για ΣΥΡΙΖΑ;

Ακόμα μία δημοσκόπηση που ξεγυμνώνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Την πλήρη απαισιοδοξία της κοινωνίας, αλλά και την πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της alco.

Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ και παρουσιάζεται σήμερα από την εφημερίδα Τα Νέα δείχνει ότι οι πολίτες σε ποσοστό 80% απαντούν όχι στην ερώτηση εάν η κυβέρνηση έχει την ικανότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ενώ ένα ποσοστό 11% λέει “ναι” με ένα ποσοστό 9% να αποφεύγει να απαντήσει.
Την ίδια ώρα οι πολίτες βάζουν σε προτεραιότητα την άρση των μέτρων λιτότητας καθώς στην ερώτηση για το τι είναι πιο σημαντικό για την οικονομία απαντούν σε ποσοστό 70% το τέλος της λιτότητας, σε ποσοστό 17% η βιωσιμότητα του χρέους ενώ ένα ποσοστό 9% δεν παίρνει θέση.

Στη δημοσκόπηση της Alco διάχυτος είναι και ο φόβος των πολιτών για την επόμενη αξιολόγηση του φθινοπώρου και ιδιαίτερα για το θέμα των εργασιακών, ενώ σε ό,τι αφορά στα μέτρα που λαμβάνονται θεωρούν σε ποσοστό 38% πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ακολουθούν οι συνταξιούχοι με ποσοστό 27%, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με 19% και τέλος οι δημόσιοι υπάλληλοι με ποσοστό 6%.

ΠΗΓΗ: trelokouneli.gr


Αφήστε ένα σχόλιο