Γενικά Ελλάδα

ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Ασχημα ξεκίνησε η σχέση Ελλάδας-Τραμπ

Ελλάδα3

Άσχημα ξεκίνησε η σχέση Τραμπ-Ελλάδος καθώς χθες η κυβέρνηση απαράδεκτα άργησε να αποστείλει τηλεγράφημα συγχαρητηρίων στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο δε Ρ.Τ.Ερντογάν δεν ήταν κορόιδο και τον πήρε αμέσως τηλέφωνο να τον συγχαρεί και είχε εκτενή συζήτηση με το Ν.Τραμπ για «όλα».
Σε όλα αυτά έρχεται ν απροστεθεί και η φραστική επίθεση με υπόνοια απειλών για την Ελλάδα που δέχθηκε η ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ Κατερίνα Σώκου.
Όλα έγιναν ενώ επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής. Όπως περιέγραψε η ίδια ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε στο κινητό του και μάλιστα χαμηλόφωνα. Όμως αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση. Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού η Κατερίνα Σώκου επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ ταξιδεύεις…
Η κυρία δεν απάντησε αλλά περίμενε την Κατερίνα Σώκου να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου (γιατί κατάλαβε ότι δεν είναι Αμερικανίδα ) θα σας μάθουμε τρόπους!».
Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Αμερικανίδα κατάλαβε ότι επρόκειτο περί Ελληνίδας αλλά ακόμα και σημειολογικά να το δει κανείς η σχέση μας με Τραμπ δεν ξεκίνησε καλά, ελπίζουμε αυτό να αλλάξει σύντομα γιατί όπως είπε και ο προεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης «ο Ν.Τραμπ είναι ευκαιρία για την Ελλάδα ο Μ.Ομπάμα ήταν μόνο λόγια».