Γενικά Ελλάδα

Δυστυχώς ΕΧΑΣΕ την Μάχη !! ΣΟΚ για τον Στέφανο Χίο…

Ελλάδα


Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει…

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μετά την μεγάλη και σκληρή

κόντρα που είχε με την Τατιάνα Στεφανίδου, έχασε την μάχη.

Με οριστική διαγραφή από τα Μητρώα της ΕΣΗΕΑ τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Στέφανος Χίος.

Η υπόθεση έφτασε στο Πειθαρχικό ύστερα από την έγκληση της Τατιάνας Στεφανίδου για εξύβριση με χυδαίες εκφράσεις, αλλά και για άλλα υβριστικά εξώφυλλά της εφημερίδας «Μακελειό».

Στο Πρωτοβάθμιο συζητήθηκαν και άλλες εγκλήσεις που αφορούν πράξεις του γνωστού δημοσιογράφου. Για άλλες κρίθηκε πειθαρχικά ελεγχόμενος για μία αθωώθηκε. Έχει πάντως το δικαίωμα της έφεσης.

Συνολικά ο Στέφανος Χίος βρέθηκε στο Πειθαρχικό με έξι διαφορετικές υποθέσεις. Για την πρώτη που αφορά εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», κρίθηκε πειθαρχικά μη ελεγχθείς.

Για την δεύτερη που αφορά υβριστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Μαρκάτου ομόφωνα του επιβλήθηκε η ποινή της 18μηνης διαγραφής από τα μητρώα της Ένωσης.

Η τρίτη περίπτωση αφορά υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου –την οποία αποκαλούσε «Τάτι» στα σχόλια του-

και για αυτή την υπόθεση διεγράφη οριστικά από την Ένωση, όπως συνέβη και με άλλη υπόθεση για υβριστικό εξώφυλλο της εφημερίδας.

Συνολικά στις τέσσερις από τις έξι κατηγορίες κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος και του επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα…

Πηγή:

vip-news.gr