Γενικά Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ τι έκανε Θεσσαλονικιός και ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ πτήση! (ΦΩΤΟ)

Ελλάδαpthsh

Τα «πάνω-κάτω» έφερε ένας Θεσσαλονικίος μέσα σε ένα αεροπλάνο, για να καταφέρει να βγάλει μια selfie που ήθελε εδώ και καιρό.

 

Κατάφερε να βγάλει την selfie που ονειρευόταν, μέσα σε ένα αεροπλάνο με όλους τους επιβάτες να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ο Παναγιώτης Χρυσοστομίδης, στο αεροπλάνο για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, από το Λονδίνο, λίγο μετά την απογείωση αποφάσισε να σηκωθεί και να «αναστατώσει» τους επιβάτες του αεροπλάνου, οι οποίοι ήταν μισοί Έλληνες και μίσοι ξένοι.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να μου κάνετε την χάρη να βγούμε όλοι μαζί μια selfie. Είναι κάτι που ήθελα πάντα να το κάνω» είπα αρχικά στα ελληνικά από το τηλέφωνο που ακούγεται σε όλο το αεροπλάνο. Αφου τους έπεισε, αμέσως τους συντόνισε και σήκωσαν, έλληνες και ξένοι, τα χέρια τους ψηλά για μια selfie. Οι τρεις φίλοι του που ήταν μαζί του, δεν πίστευαν αυτό που κάνει μέσα στο αεροπλάνο, την ώρα της απογείωσης.

Λίγο νωρίτερα, το ίδιο προσπάθησε να το κάνει και ένας κινέζος αεροσυνοδός, αλλά χωρίς καμία ανταπόκριση. Στην «τρέλα» του Έλληνα, όμως δεν μπόρσε να αντισταθεί κάνεις.

Ο Παναγιώτης Χρυσοστομίδης, δήλωσε στο Seleo, με χιούμορ πάντα, πως «έκανα ένα από τα όνειρα μου πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να βγω μια τέτοια selfie». Ενώ μας μετέφερε και το πόσο ξαφνιάστηκε με την επιτυχία που είχε η φωτογραφία στα social media. «Την βγάλαμε λίγο μετά την απογείωση και την ανέβασα αμέσως, πριν χαθεί το σήμα. Μέσα σε 10 λεπτά έγινε χαμός στο facebook και τα like εκτοξεύτηκαν. Δεν περίμενα τόσο πολύ…».

selfie aeroplano

seleo.gr