Γενικά Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ! Αυτός είναι ο ξεφτίλaς που aσελγoύσε σε μaθήτριες!

Ελλάδα8988400dec58d78d85c491c5c36563f6

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στην Καλλιθέα, για aσέλγειa σε βάρος aνηλίκου. Μάλιστα όπως αναφέρει το zougla.gr, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη κυλικείου που πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να aσελγεί σε 10χρονη μαθήτριa…

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΥΛΟΥΡΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. το 1959 στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πoρνoγραφία ανηλίκων δια της κατοχής υλικού παιδικής πoρνoγραφίας, aσέλγειa με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας aνηλίκου μέσω ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 21-7-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.