Γενικά Παράξενα

ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ: Ανοιξε ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ στην ΑΘΗΝΑ που ΔΕΝ…!!!

Παράξενα


Αναστατωμένοι είναι

οι κάτοικοι γειτονιάς της Αθήνας μετά τις αποκαλύψεις ότι σουβλατζίδικο που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή δεν έχει κάνει λογοπαίγνιο με την ονομασία του.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα όταν περαστικοί παρατήρησαν ότι το νέο σουβλατζίδικο που άνοιξε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, είχε κανονικό όνομα και όχι κάποιο χιουμοριστικό που να βασίζεται στη λέξη σουβλάκι, γύρο ή πίτα.
«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, πραγματικά δεν το περιμέναμε. Όλοι ξέρουν ότι τα σουβλατζίδικα και οι πιτσαρίες πρέπει να κάνουν κάποιο λογοπαίγνιο με το ονομά τους» λένε οι κάτοικοι της περιοχής.

«Έχουμε το Σουβlucky, το Σουβlike, έχουμε το Γύρο του Κόσμου, το Γυρο Γυρο Όλοι και τη Gyrobank. Έχουμε το I Need A Χοιρο, το Θεε Μου Σχάρα Με, τη Μασουλερί και το Ντερλικατέσεν. Και μην ξεχνάμε το Κοτομπλόκο και το Ψήσταγκραμ. Και έρχεται ο άλλος και ανοίγει σουβλατζίδικο έτσι απλά, χωρίς λογοπαίγνιο; Που ακούστηκε;»

Οι κάτοικοι της περιοχής παραδέχονται ότι δεν ξέρουν πως να διαχεριστούν το συμβάν και δηλώνουν ότι δεν είναι σίγουροι αν θα παραγγείλουν από το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο.

«Αν το δεχτούμε χωρίς διαμαρτυρία, μετά δεν έχει επιστροφή. Δηλαδή τι; Θα έχουμε φούρνους που δε λέγονται «Αρτοποιήματα» και ζαχαροπλαστεία που δε λέγονται «Κοσμικόν»; Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε;»

Πηγή: tovatraxi.gr

Πηγή:

press-news.gr