Γενικά Παράξενα

Έκοψε ένα κρεμμύδι στα 4- Το αποτέλεσμα; ΟΥΤΕ που το φαντάζεστε! (VIDEO)

ΠαράξεναKREMMYDI

Πήρε ένα Κρεμμύδι και το Έκοψε στα Τέσσερα. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα σας Τρέχουνε τα Σάλια!

Τα onion rings υπάρχουν παντού σήμερα και είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε και μόνοι σας. Αλλά υπάρχει ακόμα μία συνταγή με τηγανητό κρεμμύδι που είναι επίσης πανεύκολη. Το αποτέλεσμα είναι απίθανο και πεντανόστιμο!

Θα χρειαστείτε:

1 μεγάλο, γλυκό κρεμμύδι
2 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. πιπέρι cayenne
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/2 κ.γ. ρίγανη
2 κ.σ. πάπρικα
πιπέρι
1 κούπα πλήρες γάλα
2 αβγά
λάδι για τηγάνισμα

Τι πρέπει να κάνετε:

Κόψτε την άκρη του κρεμμυδιού έτσι ώστε να είναι επίπεδο. Τώρα, με την επίπεδη άκρη προς τα κάτω, κόψτε το στα 4 χωρίς να φτάνετε μέχρι κάτω. Έτσι το σχήμα θα μείνει σταθερό όσο το μαγειρεύετε και δεν θα χαλάσει. Μετά κόψτε κάθε ένα από τα 4 κομμάτια σε 4 ίσα μέρη.

3

Τα στρώματα του κρεμμυδιού θα αρχίσουν να χωρίζονται καθώς το κόβετε. Όταν το γυρίσετε ανάποδα, θα πρέπει να μοιάζει με λουλούδι που ανθίζει. Προσέξτε πως το πιάνετε για να μην χαλάσει το σχήμα του.

4

Στη συνέχεια, ανακατέψτε το αλεύρι με το πιπέρι cayenne, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδου, τη ρίγανη, την πάπρικα και το πιπέρι για να φτιάξετε το μίγμα της κρούστας. Ήδη μυρίζει υπέροχα!

5

Ρίξτε το κρεμμύδι στο μπολ με το μίγμα και με ένα κουτάλι ρίξτε το μίγμα και στο εσωτερικό του κρεμμυδιού, έτσι ώστε να φτάσει παντού.

6

Γυρίστε το ανάποδα για να φύγει το πολύ αλεύρι.

7

Τώρα πρέπει να φτιάξετε το μίγμα από τα αβγά. Χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και ρίξτε το μίγμα παντού στο κρεμμύδι όπως πριν.

8

Ρίξτε ξανά το κρεμμύδι στο μίγμα με το αλεύρι για να ολοκληρώσετε την κρούστα. Βάλτε το στην κατάψυξη για μία ώρα.

9

Τώρα ήρθε η ώρα να το τηγανίσετε. Βάλτε το σε ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά με τα πέταλα προς τα κάτω. Έτσι, οι άκρες θα γίνουν τραγανές. Μετά γυρίστε το ανάποδα και τηγανίστε το σε μεσαία φωτιά για το πολύ 10 λεπτά. Το κρεμμύδι σας είναι έτοιμο!

10

Βάλτε το πάνω σε μερικές χαρτοπετσέτες για να φύγει το πολύ λάδι. Τώρα μπορείτε να το απολαύσετε με ένα μπολ από την αγαπημένη σας σος.

11