Γενικά Ελλάδα

Εξελίξεις θρίλερ στα Ανώγεια: «Αυτός που παραδόθηκε δεν είναι ο δολοφόνος αλλά…»

Ελλάδα


Ποιες οι απίστευτες εξελίξεις για τον δολοφόνο στα Ανώγεια;

Μυστήριο αιωρείται πάνω από την υπόθεση της δολοφονίας του 24χρονου στα Ανώγεια, από τον 54χρονο θείο του την ώρα που καβγάδιζαν για κτηματικές διαφορές ετών.

Ενώ ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στις Αρχές αφού στην αρχή είχε εξαφανιστεί με την οικογένεια του, ο αδερφός του νεκρού Μανώλη Στρατάκη υποστηρίζει πως αυτός που εμφανίστηκε δεν είναι ο πραγματικός δολοφόνος!

Λίγο μετά την παράδοση του 54χρονου, ο οποίος συνοδευόταν από τον 23χρονο γιο του, ο αδερφός του θύματος μίλησε στο protothema και σοκάρει με όσα λέει:

«Η αστυνομία δεν μας έχει πει ακόμα τίποτα… αυτός παραδόθηκε ή τον έπιασαν; Μπορεί να παραδόθηκε, αλλά δεν είναι ο γέρος ο φονιάς, αλλά ο γιος του.

Αυτό που σας λέω είναι και με κάνει να το πιστεύω. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του δράστη, Γιώργος Κοκοσάλης που συνεργάζεται με τον Διονύσιο Βέρρα δήλωσε ότι «ο πελάτης μου παραδόθηκε με σεβασμό προς τις αστυνομικές αρχές και έπραξε αυτό που αρχικά είχε υποσχεθεί πως θα κάνει.

Από δω και πέρα όλη αυτή η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και σοβαρότητα γιατί οι ψυχολογικές προεκτάσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται αποκατάσταση της ηρεμίας».

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ στα Ανώγεια υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποτρέψουν επεισόδια που μπορεί να ξεσπάσουν.

 

Πηγή:

fimes.gr