Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ | ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΩΝ

Ελλάδα


Πρώτη φορά στη δημοσιότητα όσα αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα για τον μανιακό δολοφόνο στα ταξί.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο αργά χθες βράδυ στα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, έδωσε νέα τροπή στις έρευνες για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί.

Τα τρία άτομα, τα οποία μέχρι χθες αποτελούσαν υπόπτους για τις αρχές, αποδείχθηκε ότι δεν έχουν σχέση με τις επιθέσεις, καθώς ο τραυματίας οδηγός ταξί δεν τους αναγνώρισε και η σωματοδομή τους δεν έχει καμία σχέση με αυτή του δολοφόνου.

Όμως, το νέο άτομο που έχει μπει στο μικροσκόπιο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών, καθώς ο ανώνυμος πληροφοριοδότης έδωσε όνομα και το επίθετο του υπόπτου.

Επίσης έδωσε και λεπτομέρειες, όπως ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά του λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που έχει.

Ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι προκύπτει να διαμένει σε περιοχή πολύ κοντά από το σημείο που σταμάτησε τον δεύτερο οδηγό ταξί για να τον μεταφέρει στην Κηφισιά.

Στη ΓΑΔΑ ανακρίνεται ύποπτος ως ο κατά συρροήν δολοφόνος των ταξιτζήδων

Ένα άτομο έχει προσαχθεί και ανακρίνεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ σε «φιλική συζήτηση» ως ύποπτος για το θρίλερ των ταξιτζήδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό είχε συλληφθεί πριν από ενάμιση χρόνο για απόπειρα ληστείας αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Είναι άνεργος, 27 ετών και όχι πολύ ισορροπημένος, αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είναι και ο δράστης…

 

Πηγή:

vip-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο