Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Δύσκολες ώρες για τον Χατζηνικολάου

ΕλλάδαΗ κατάσταση έχει πλέον φτάσει σε σημείο μη αναστρέψιμο…

Τι αποφάσισε ο Χατζηνικολάου για τον όμιλο Real εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης στα μίντια;Τεράστια οικονομικά προβλήματα, απλά προστίθενται στην ήδη προϋπάρχουσα κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους δημοσιογράφους, επιβαρύνοντας δημιουργώντας εδώ και χρόνια την κατάσταση οδηγώντας σε ένα περιβάλλον πλήρους διάλυσης και αποσύνθεσης.

Αντικειμενικά πλέον δεν αντέχει ο Τύπος.

Δεν είναι τυχαίο ότι καθημερινά ακούγονται δυσάρεστα νέα από το ελληνικό μιντιακό τοπίο, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε βαριά κρίση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο όμιλος Real ανακοίνωσε νέες περικοπές και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Ιουλίου, για την εφημερίδα και το ραδιόφωνο.

Τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου κανόνισε μια συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ στο δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, προλαβαίνοντας τις αντιδράσεις που ετοίμαζαν οι εργαζόμενοι απειλώντας την λειτουργία όλου του εκδοτικοί εγχειρήματος.

Όμως δεν είναι το μόνο συγκρότημα που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα των Μνημονίων και της κυβέρνσης ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να επιβιώσουν έχοντας να διαχειριστούν οξύτατα προβλήματα.

Πληροφορίες του crash αναφέρουν ότι κι σε άλλο μεγάλο συγκρότημα, που θεωρούνταν υγιές λόγω της οικονομικής επιφάνειας του επιχειρηματία που το «στηρίζει», άρχισαν οι απομακρύνσεις στελεχών, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αποχωρήσεις λόγω της αδυναμίας έγκαιρης καταβολής των δεδουλευμένων.

Οι οικονομικές δυσκολίες και τα πολιτικά παιχνίδια της εξουσίας έχουν επιβαρύνει την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε νέες αναταράξεις. Δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις στον χώρο των εντύπων και των εφημερίδων από το Φθινόπωρο.


Αφήστε ένα σχόλιο