Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ | Συνελήφθη ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ παρουσιάστρια στο Κολωνάκι…

Ελλάδασοουμπιζ

Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια, ειδική σε θέματα διατροφής και υγείας…

Η 44χρονη συνελήφθη πριν από λίγο στο Κολωνάκι καθώς διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής γνωστής εταιρείας.

Επίσης η παρουσιάστρια κατηγορείται επιπλέον για πλαστογραφία και απάτη καθώς εμφανιζόταν ως γιατρός, παρουσιάζοντας πλαστά πτυχία ιατρικής, ενώ διατηρούσε και παράνομο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών μάλιστα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά πτυχία ιατρικής, πλήθος κενών φιαλών, μπλοκ με χειρόγραφες αποδείξεις λιανικών συναλλαγών και φορολογικά παραστατικά με ΑΦΜ ανύπαρκτων εταιριών.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για φιάλες με κάποιο άγνωστο υγρό, στις οποίες επικολλούσε σήματα της παραπάνω εταιρείας, με πιθανές περαιτέρω συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.

Η εμφιάλωση των απομιμητικών αυτών προϊόντων πραγματοποιούταν στην κατοικία της της 44χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός κενών φιαλών, μπλοκ χειρόγραφων αποδείξεων λιανικής πώλησης και φορολογικά παραστατικά.

ypzivxdoxq57876fc3c6693Η δε συλληφθείσα, για να πείθει τους υποψήφιους αγοραστές, εμφανιζόταν ως ιατρός. Μάλιστα λειτουργούσε παράνομο ιατρείο, στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπήρχε ανηρτημένη η προβλεπόμενη πινακίδα με αριθμό μητρώου, που ανήκει σε άλλο (νόμιμο) ιατρείο.

Μέσα στο «ιατρείο» της βρέθηκαν ανηρτημένα πλαστά πτυχία ιατρικής, από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού…