Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έσβησε στο Νοσοκομείο η Άτυχη 18χρονη

Ελλάδα


ΕΚΤΑΚΤΟ: Έσβησε στο Νοσοκομείο η Άτυχη 18χρονη

Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή…

Την τελευταία της πνοή άφησε στο Νοσοκομείο η άτυχη 18χρονη.

Η νεαρή εισήχθη στις 13 Ιουλίου στο ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, καθώς έπεσε σε κώμα αφότου εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αγγλίας άφησε η 18χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που κατά τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η άτυχη τουρίστρια εισήχθη στις 13 Ιουλίου στο ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση καθώς έπεσε σε κώμα αφότου εισέπνευσε αέριο γέλιου στη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασής της στα Μάλια.

Ωστόσο, οι ειδικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη «έδειξαν» ότι η οξεία

οργανική βλάβη που είχε υποστεί ήταν αποτέλεσμα της προσβολής της από μηνιγγίτιδα.

Η 18χρονη τουρίστρια νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ ενώ μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της επέστρεψε στην πατρίδα της όπου και εισήχθη σε κλινική.

Δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ζωή και εξέπνευσε.

Τι είναι το αέριο γέλιου

Πρόκειται για το ναρκωτικό «hippy crack» ή, αλλιώς, «αέριο του γέλιου» που έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς όπως είναι τα Μάλια και η Χερσόνησος. Πρόκειται για εισπνοή αερίου από ένα μπαλόνι, η οποία προκαλεί ευφορία και ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και τις αισθήσεις.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και μάλιστα στο παρελθόν είχαν γίνει πολλές δικογραφίες από το ΑΤ Χερσονήσου για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από τη χρήση του ωστόσο όλες οι περιπτώσεις αθωώθηκαν καθώς πρόκειται για μια ουσία η οποία δεν είναι απαγορευμένη και μπορεί κανείς να τη βρει οπουδήποτε…

πηγή:

pagelife.gr


Αφήστε ένα σχόλιο