Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μόλις ΒΡΕΘΗΚΕ ο μικρός Μπέν !!

Ελλάδαμπεν

Τα ευρήματα θα σταλούν στη…

Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση

Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας

Αντικείμενα υψίστου ενδιαφέροντος ανέσυραν οι Βρετανοί αστυνομικοί

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν. Οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας, που διεξάγουν έρευνες στην Κω σχετικά με την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ πριν από 25 χρόνια, ανακοίνωσαν ότι έχουν ανακαλύψει «60 αντικείμενα υψίστου ενδιαφέροντος».

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλή των ερευνών, επιθεωρητή της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ, Τζον Κάζινς,

θα πρέπει να τα πάρουν μαζί τους στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση, όταν ο ίδιος και η ομάδα του ολοκληρώσουν τις έρευνες στην Ελλάδα.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σίγουρος πως θα βγάλει… λαγό, από τα συγκεκριμένα ευρήματα, ωστόσο, είναι τα ΠΡΩΤΑ ευρήματα με τόσο μεγάλη σημασία και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξεταστούν αναλυτικότερα.

Επίσης, δείγμα εδάφους από την δεύτερη θέση των ερευνών, αναμένεται να μεταφερθεί πίσω στην αγροικία ώστε να εξεταστεί πιο διεξοδικά, ενώ οι Βρετανοί υποστηρίζουν ότι νέες πρωτοποριακές τεχνικές που διαθέτουν, τους βοηθούν έτσι ώστε να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στον στόχο τους.

newego_large_t_1101_54850319_type13145Μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror», ο Κάζινς τόνισε χαρακτηριστικά, ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: