Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩPΑ- ΝΕΚΡΟΣ στο κελί του ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ που πάγωσε τo πανελλήνιο

Ελλάδα


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία…
Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο δράμα της δολοφονίας μιας 37χρονης γυναίκας που ήταν διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, στο χωριό Μεταμόρφωση των Ιωαννίνων.

Το άψυχο σώμα του άνδρα βρήκαν πριν λίγες ώρες οι δεσμοφύλακες οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν και τυπικά τον θάνατό του.

Ο συνομήλικός της πρώην εραστής της, που είχε κόψει το νήμα της ζωής της πριν από πέντε μήνες σε μια έξαρση αρρωστημένης ζήλιας και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, βρέθηκε νεκρός στο κελί των Φυλακών Κορυδαλλού όπου είχε μεταχθεί.

Οι ενδείξεις που έχει η Αστυνομία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε, ωστόσο η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την υποδιεύθυνση ασφαλείας της περιοχής και στις

επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει από τη νεκροτομή πλήρης εικόνα για τις συνθήκες του θανάτου.

Οι υποψίες του 37χρονου ανέργου από το χωριό Ασφάκα, ότι η γυναίκα είχε νέο σύντροφο είχαν «δηλητηριάσει» το μυαλό του και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν σχεδόν καθημερινοί.

Το θύμα έδειχνε να ασφυκτιά και, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν για λίγο, ώστε να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης τους, γεγονός που φέρεται ότι εξόργισε τον 37χρονο.

Στις 28 Μαΐου αποφάσισε να γράψει τον δραματικό επίλογο και πήγε στο σπίτι της 37χρονης κρατώντας καραμπίνα.

Οταν η γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της, τον ρώτησε τρομαγμένη τι ήθελε με το όπλο στα χέρια.
Με αυτό θα γίνετε ένας γίγαντας στο κρεβάτι!

Το ΛΊΠΟΣ από την κοιλιά θα φύγει σε μια εβδομάδα αν μετά το φαγητό…

Οι ρυτίδες δεν είναι πια πρόβλημα! Θα εξαφανιστούν για πάντα εάν…
Εκείνος της μίλησε για λίγο, αλλά αμέσως μετά επτά πυροβολισμοί σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι. Δύο από τις σφαίρες τη χτύπησαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη…

πηγή:

vip-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο