Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩPA ΣΟΚ | ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ !!

Ελλάδα


– Αγρια οικογενειακή τραγωδία

– Νύφη έσφαξε την πεθερά της με σκεπάρνι και μετά αυτοκτόνησε

– Πρίν λίγη ώρα εντοπίστηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους δύο γυναίκες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, με την νύφη να δολοφονεί την πεθερά της!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακή τραγωδία, με την νύφη να δολοφονεί με σκεπάρνι την πεθερά της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο κρεβάτι. Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο.Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα εντός οικίας στην οδό Μεθανών στη Γερμασόγεια.

Πιο συγκεκριμένα η νύφη, φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της με σκεπάρνι την ώρα μάλιστα που εκείνη κοιμόταν! Το φονικό όπλο βρέθηκε πεταμένο σε κάλαθο. To πιθανότερο σενάριο είναι μέχρι στιγμής ότι εν συνεχεία η δράστης αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πως πέθανε η νύφη και δράστης, ο οποία εντοπίστηκε νεκρή και καθισμένη σε πολυθρόνα του σπιτιού. Ως αίτιο της ενδοοικογενειακής τραγωδίας αναφέρονται οι συχνές προστριβές της 56χρονης νύφης που ήταν νυμφευμένη με τον γιο της 61χρονης πεθεράς.

Τη νεκρή 61χρονη εντόπισε ο γιος της, ο όποιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε του δημιούργησε νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε στο δρόμο σε κατάσταση αμόκ ουρλιάζοντας «βοήθεια, βοήθεια» χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν και η γυναίκα του, την οποία εντόπισαν Αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι.

Η 57χρονη μετά τη διάπραξη του φόνου, κάθισε σε καρέκλα, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών και αυτοκτόνησε με αυτόν τον τρόπο…
tothemaonline.com


Αφήστε ένα σχόλιο