Γενικά Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τριπλή καραμπόλα στην Εθνική- ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ΕλλάδαΤριπλή καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν από λίγο στο 10ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Άμφισσας κοντά στον Μπράλο.

Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. και ένα φορτηγάκι καθώς πρώτα τα δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά και στη συνέχεια με το φορτηγάκι χωρίς, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για μία ώρα.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ το απόγευμα στο ύψος του «Καρανάσιου»

Η Mercedes είχε κατεύθυνση προς Λαμία και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε αρχικά με το επαγγελματικό βαν, το οποίο βγήκε εκτός οδοστρώματος, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με το παλιό λευκό ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν ένας ιερέας και δυο καλόγριες.

Ο οδηγός της Mercedes, κάτοικος Παύλιανης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μάλιστα παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, αφού χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστεί.

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε επίσης τραυματισμένος, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του και ο νεαρός οδηγός του βαν. Ο ιερέας και οι καλόγριες δεν τραυματίστηκαν.

Η τροχαία της Λαμίας συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.