Γενικά Οικονομία

Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός των 15,5 εκ. του τζόκερ…

Οικονομία17424bb7a10b005ea40d7639e42c73a7_L

Μέσω του δικηγόρου του, φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ ο υπερτυχερός που κέρδισε περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος δήλωσε στους υπεύθυνους του οργανισμού ότι ο πελάτης του, που κατοικεί στην Αθήνα, περνούσε τυχαία από τα Βραχνέϊκα όπου και σταμάτησε για να επιλέξει τελικά το τυχερό δελτίο, που ήταν τυχαία επιλογή και συμπληρώθηκε από το σύστημα του υπολογιστή.

Η κ. Κόρδα, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που κατατέθηκε το χρυσό δελτίο, τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος, ότι ο τυχερός είναι άνδρας και περαστικός από την περιοχή. Συγκεκριμένα δηλώνει πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα εμφανίστηκε ένας άντρας γύρω στα 35, ως κάτοχος του δελτίου, που κερδίζει 15,5 εκ. ευρώ. »Ο νικητής δεν κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας» σημείωσε.

Το θέμα της ανάδειξης ενός υπερτυχερού στο Τζόκερ έφεραν τα Βραχνέϊκα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και των συζητήσεων, με την τοπική κοινωνία πάντως να πιστεύει πως οι δηλώσεις της ιδιοκτήτριας κρύβουν σκοπιμότητες.

Πολλοί πιστεύουν πως ο τυχερός είναι κάτοικος των Βραχνέϊκων, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την κυρία Κόρδα και απλά εκείνη προσπαθεί με τις δηλώσεις της, να τον προστατέψει.

πηγή: newsit.gr
Αφήστε ένα σχόλιο