Γενικά Παράξενα

Ένας μπαμπάς φωτογραφίζει την κορούλα του – Μόλις έκανε Zoom Out έμεινε άφωνος!

Παράξενα


Όταν αυτό το κοριτσάκι αποφάσισε να παρακολουθήσει τα τεράστια άλογα στο λούνα παρκ, δεν είχε ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Περνούσε υπέροχα με την οικογένειά της και όταν οι εορτασμοί τελείωσαν, είδε στο βάθος ένα μεγάλο αριθμό από τα γνωστά και τεράστια άλογα Clydesdale.

Το μικρό κορίτσι αποφάσισε ότι ήθελε να δει από κοντά τα τεράστια ζώα και αφού τα χάιδεψε λίγο στις μύτες τους, η μητέρα της της είπε να γυρίσει για να την βγάλει φωτογραφία.

Όταν όμως παρατήρησαν τη φωτογραφία… Η οικογένεια δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει! Από ότι φαίνεται, το άλογο είχε πάρει πόζα για να βγει φωτογραφία με τους θαυμαστές του .

Προσπαθήσαμε να βρούμε η μητέρα για ένα γρήγορο σχόλιο, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα, πιθανότατα από τους τόσους ανθρώπους που στέλνουν τις ευχές τους για όλη την οικογένεια.

Δείτε τη φωτογραφία στη συνέχεια!

Όταν της είπαν να ποζάρει για το φακό, δεν είχε ιδέα τι θα ακολουθούσε…

Απίστευτο photobomb!

5

Φαίνεται πως το τεράστιο αυτό ζώο έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και πιθανότατα είναι το πιο γλυκό άλογο που έχουμε δει. Απίστευτο δεν είναι το χαμόγελό του;

Λένε πως τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα ή ότι δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά ρίξτε μια ματιά στο χαμόγελό του και θα δείτε πως δεν γίνεται να ισχύει πάντα αυτό!

newsone.gr