Γενικά Ελλάδα

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΜΑΖΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ελλάδαalafouzos-marinakis

Τετ α τετ ενδέχεται να έχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Αλαφούζο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται μετά από την τεράστια κόντρα τους τα τελευταία χρόνια λόγω του ποδοσφαίρου, οι ιδιοκτήτες Ολυμπιακού καιΠαναθηναϊκού κλήθηκαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ελέω των τηλεοπτικών αδειών.

Αμφότεροι κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις τέσσερις άδειες στον σχετικό διαγωνισμό της κυβέρνησης, μαζί με τον Μίνωα Κυριακού και τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, θα συναντηθούν με τους τέσσερις καναλάρχες τη Δευτέρα στις 15:00 για να συζητήσουν τα διαδικαστικά θέματα της επόμενης μέρας.

Το αν θα παραστούν αυτοπροσώπως οι κάτοχοι των αδειών ή θα στείλουν εκπροσώπους, όπως συνέβη για λογαριασμό του ΣΚΑΙ στον διαγωνισμό, είναι κάτι άγνωστο προς το παρόν.

Τελευταία φορά, πάντως, που οι δύο επιχειρηματίες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ήταν στο περίφημο ΔΣ της Super League στις 24 Φεβρουαρίου 2015, το οποίο διεκόπη εν μέσω ύβρεων, μπουγέλων και άλλων λυπηρών καταστάσεων.


Αφήστε ένα σχόλιο