Γενικά Ελλάδα

Έσκασε βόμβα! Η μυστική σχέση «διασήμου» με «μαχητή» πριν ακόμη μπουν στο παιχνίδι και κανείς δεν το γνωρίζει! Τι ετοιμάζουν κρυφά από τους άλλους;

Ελλάδα

Πόσο άγνωστοι ήταν μεταξύ τους «διάσημοι» και «μαχητές» πριν από την πρεμιέρα του «Survivor»;

Μπορεί οι χειραψίες που αντάλλαξαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο συμβούλιο του νησιού να φανέρωσαν ανθρώπους που δεν είχαν συναντήσει ξανά ο ένας τον άλλον, ωστόσο σύμφωνα με την «Espresso» ένας «διάσημος» και ένας «μαχητής» είχαν αναπτύξει μια στενή σχέση φιλίας προτού ακόμη μπουν στο παιχνίδι.

Οι πληροφορίες έρχονται κατευθείαν από ένα ελληνικό νησί, όπου οι δυο τους συνεργάστηκαν τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Ο σημερινός «μαχητής» εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό παραλιακό club του κοσμοπολίτικου προορισμού την ίδια εποχή που ο «διάσημος» έκανε δημόσιες σχέσεις τον ίδιο χώρο.


«Πήγαιναν για μπάνιο, έβγαιναν σε μπαράκια και έκαναν water sports. Ειδικά το δεύτερο καλοκαίρι είχαν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι» αποκαλύπτει στην Espresso άνθρωπος που έζησε από κοντά τη σύμπραξη των δύο παικτών του «Survivor» στο ελληνικό νησί.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, όταν ο «διάσημος» δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του Survivor, άρχισε το »ψηστήρι» προς το φίλο του, προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει και εκείνος αίτηση συμμετοχής, ώστε να έχει έναν σύμμαχο στην αντίπαλη ομάδα, χωρίς όμως να το γνωρίζει κανείς, ούτε οι συμπαίκτες τους, αφού θα βρίσκονταν έτσι και αλλιώς σε διαφορετικές ομάδες, ούτε φυσικά και οι άνθρωποι της παραγωγής.


Αφήστε ένα σχόλιο