Γενικά Ελλάδα

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ στην αγορά – Δείτε την συμφωνία ΜΑΜΟΥΘ των δύο ελληνικών εταιρειών “Κολοσσών”

Ελλάδαdeal

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για μία μεγάλη εταιρία, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρχε μεγάλος φόβος για οριστικό λουκέτο.

Αν επιβεβαιωνόταν φυσικά οι συγκεκριμένες πληροφορίες, αυτό θα σήμαινε πως θα έμεναν στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι. Ωστόσο, τα τελευταία από την αγορά είναι ευχάριστα, αφού πριν από λίγες ώρες έκλεισε ένα μεγάλο deal…

Προσύμφωνο για την πώληση ολόκληρου του ελληνικού της τμήματος… στην ΜΕΤΡΟ – εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Παντελιάδη, που λειτουργεί τα My Market – υπέγραψε η Βερόπουλος. Η συμφωνία κατετέθη σήμερα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Όπως έγινε γνωστό, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μετά από την σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, θα περιέλθουν στη ΜΕΤΡΟ οι κεντρικές αποθήκες και το δίκτυο 180 καταστημάτων Βερόπουλος, που εκτείνεται σε 54 πόλεις της χώρας. Η οικογένεια Βερόπουλου θα κρατήσει τη δραστηριότητά της στα Σκόπια και τη Σερβία, όπου έχει σημαντική παρουσία με 16 καταστήματα.

«Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τη βιωσιμότητα της ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, μιας ιστορικής ελληνικής εταιρείας με 4500 εργαζόμενους. Με τη συμφωνία αυτή, δημιουργείται ένας ισχυρός ελληνικός πόλος στη αγορά των supermarket που μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση του κλάδου του λιανεμπορίου τροφίμων που αναγνωρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η συμφωνία αυτή στηρίζεται από δυο εταιρείες που μοιράζονται και υποστηρίζουν διαχρονικά μια κοινή αντίληψη για την ελληνικότητα. Μια κοινή φιλοσοφία που βασίζεται στον προσεκτικό σχεδιασμό, στον αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό, τις ξεκάθαρες συνεργασίες και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας. Σε αυτούς χρωστάμε την πορεία μας μέχρι σήμερα, σε αυτούς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Βερόπουλος, Νίκος Βερόπουλος.

 

sportdog.gr
Αφήστε ένα σχόλιο