Γενικά Ελλάδα

ΕΘΑΨΑΝ τη ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ για την ΕΛΛΑΔΑ! Τι πρόκειται να συμβεί…

Ελλάδα


Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έχει δείξει πολλές φορές το μεγάλο του ενδιαφέρον για την Ελλάδα (για πολιτικούς και γεωπολιτικούς λόγους).

Σήμερα αναφέρθηκε για άλλη μια φορά, όπου έκανε αναφορά στην ανθρωπιστική κρίση που περνάει η χώρα μας, δηλώνοντας «Η Ελλάδα! Βρίσκονται σε τόσο άθλια κατάσταση εκεί. Είναι φρικτό». Φυσικά αυτή του τη δήλωση την έκρυψαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ στη χώρα μας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δείξει ότι το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι ο Αμερικανικός λαός, κι αυτό θα έπρεπε να ισχύει κι εδώ. Όμως στην Ελλάδα έχουμε σύνθημα «πρώτα η Γερμανία» με αποτέλεσμα η ανθρωπιστική κρίση να διογκώνεται.

Οι Έλληνες πεινάνε και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να λιμοκτονήσουν καθώς η χώρα δεν έχει καν πρωτογενή παραγωγή για να ζήσει τα παιδιά της. Το Ελληνικό ζήτημα είναι τεράστιο και λίγοι το αγγίζουν στη ρίζα του.

Τι στιγμή πάντως που ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να δει το πραγματικό πρόβλημα της χώρας μας, ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι τις επόμενες ημέρες να ανοίξει τα χαρτιά του για την πολιτική που ακολουθήσει στο πρόβλημα της Ελλάδος, και το ρόλο του ΔΝΤ. Αναμένουμε, λοιπόν…

Πηγή:

voicenews.gr