Γενικά Ελλάδα

Εξομολόγηση – σοκ: “Γι’ αυτό κράτησα το πτώμα του άντρα μου στο σπίτι δέκα μέρες”! Συγκλονίζει η τραγική σύζυγος των Τρικάλων!

Ελλάδαperipoliko-620x330

“Είχαμε ειδοποιήσει τις αρχές”, καταγγέλλει το Χαμόγελο του Παιδιού…. Στο σπίτι μαζί με το πτώμα έμεναν και τα δύο ανήλικα κορίτσια της οικογένειας…

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ιστορία της οικογένειας που έμενε στο σπίτι με το νεκρό πατέρα για περισσότερους από 3 μήνες.

Το σώμα του 75χρονου πατέρα, συνταξιούχου εκπαιδευτικού, βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ από άντρες της αστυνομίας σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι της οικογενείας όταν λόγω της δυσοσμίας κλήθηκαν από γείτονες να παρέμβουν.

Το ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο σπίτι ζούσαν κανονικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η 53χρονη σύντροφος και τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας 11 και 13 χρονών.

Όπως φέρεται να υποστήριξε η 53χρονη η οικογένεια δεν ήθελε να αποχωριστεί τον 75χρονο και για αυτό δεν προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες μετά το θάνατό του, ο οποίος φαίνεται ότι προήλθε από παθολογικά αίτια από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια όσο κι ο ο χρόνος του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος.

Χαμόγελο του Παιδιού: Είχαμε ειδοποιήσει τις αρχές

Την υπόθεση σχολίασε στο Facebook το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανάρτηση, το Χαμόγελο είχε ειδοποιήσει τις αρχές μετά από ανώνυμη καταγγελία ότι τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες…

Η ανάρτηση:

“Άλλη μια τραγική ιστορία για την οποία “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015.

Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στη Γραμμή 1056 τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής , τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον .

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως και κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια”.