Γενικά Ελλάδα

Φρίκη στην Δράμα: Ασελγούσε σε ανήλικη που είχε πέσει σε κώμα! Στην εντατική η μαθήτρια…

Ελλάδα3

Οι συλλήψεις της αστυνομίας ρίχνουν φως στην ανατριχιαστική υπόθεση. Ώρες αγωνίας για τους γονείς της 17χρονης κοπέλας…

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (01-11-2016) σε πάρκο της Δράμας. Εκεί πήγαν τρεις άντρες ηλικίας (21ος, 28 και 18 ετών) και μία 17χρονη φίλη τους. Λίγες ώρες αργότερα η άτυχη μαθήτρια βρέθηκε αναίσθητη από κατοίκους της πόλης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί την έβαλαν στην εντατική, όπου παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν γρήγορα έρευνες και κατάφεραν να βάλουν σε σειρά τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ασελγούσε

Το απόγευμα οι τρεις άντρες που ήταν μαζί με την κοπέλα στο πάρκο, εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Εκεί ομολόγησαν όλα όσα είχαν συμβεί. Όπως είπαν πήγαν στο πάρκο για να κάνουν ναρκωτικά. Ξεκίνησαν με χασίς αλλά δεν έμειναν εκεί. Ένας από τους άντρες της παρέας, είχε μαζί του ψυχοφάρμακα. Ανάγκασαν την 17χρονη να πάρει κάποια από αυτά και λίγο αργότερα η μαθήτρια λυκείου έχασε τις αισθήσεις της.

Ο ένας από τους τρεις ομολόγησε ότι ασέλγησε όταν η 17χρονη έπεσε σε κώμα. Ζήτησε συγγνώμη και άρχισε να ρωτάει πως είναι η κοπέλα. Η αποκάλυψη της υπόθεσης συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, με την αστυνομία να ετοιμάζεται για επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας.