Γενικά Παράξενα

ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ VIDEO- Τρελαμένος 5χρονος κάνει πρόταση γάμου σε νοσοκόμα!

Παράξεναpitsirikis

Ο μικρός Γκίντεον Ρόμπινσον είναι μόλις πέντε ετών, παρόλα αυτά, έχει ήδη βιώσει πολύ σκληρά τη ζωή. τον πόνο και την αγωνία, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο διαγνώστηκε με λευχαιμία και έκτοτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ όπου υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Ο 5χρονος είναι αγαπητός σε όλους και κυρίως σε μία νοσηλεύτρια που έχει βρεθεί στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας. Η συμπάθεια, όμως, είναι αμοιβαία, σε τέτοιο βαθμό που ο μικρός Γκίντεον αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του νοσηλεύτρια μόλις έμαθε ότι είναι ελεύθερη.

«Είπε αμέσως “Θα την παντρευτώ”. Ήταν τόσο γλυκός», εξήγησε η μητέρα του παιδιού, Σόζυ Ρόμπινσον σε αμερικανική ιστοσελίδα.

Μάλιστα, δήλωσε ότι αφού ο γιος της εξέφρασε την επιθυμία να παντρευτεί την νοσηλεύτρια Σάρα Ρίτσαρντσον, του κατασκεύασε ένα πολύχρωμο δαχτυλίδι από χάντρες, το τοποθέτησε σε ένα χαριτωμένο κουτάκι και του το έδωσε για να της κάνει την πρόταση γάμου.

Όταν έφτασε η στιγμή, λοιπόν, και αφού είχαν κληθεί οι νοσηλευτές να δώσουν το «παρών» στο ρομαντικό γεγονός, ο μικρός Γκίντεον πλησίασε την Σάρα, γονάτισε, άνοιξε το κουτάκι και προσφέροντάς της το δαχτυλίδι της είπε: «Θέλεις να με παντρευτείς;».

Η νεαρή γυναίκα χαμογέλασε και είπε το πολυπόθητο «ναι», προσθέτοντας στον 5χρονο: «Φυσικά, μπορείς να γίνεις ο σύζυγός μου στο νοσοκομείο».

Μεταξύ άλλων η σκηνή που καταγράφηκε από τη μητέρα του μικρού, ήταν εκτός από ευχάριστη και συγκινητική.