Γενικά Ελλάδα

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ: Η νέα ΜΕΓΑΛΗ απάτη που ΘΕΡΙΖΕΙ! Το ΝΟΥ σας! Διαδώστε

Ελλάδα


Άφησαν τους ηλικιωμένους και έπιασαν τα παιδάκια – ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ…

Μάστιγα πάει να γίνει η εξαπάτηση συμπολιτών μας για να τους αποσπάσουν χρήματα.

Όλοι γνωρίζουμε πια το κόλπο προσέγγισης ηλικιωμένων από τους απατεώνες, που τους απειλούν ότι αν δεν δοθούν χρήματα ο γιος ή η κόρη τους θα καταλήξει φυλακή επειδή μπλέχτηκε σε κάποιο τροχαίο!

Όμως από χθες έχουμε νέες προσπάθειες εξαπάτησης, με θύματα γονείς μαθητών. Σύμφωνα με καταγγελίες, γονείς στη Λαμία δέχθηκαν τηλεφωνήματα που τους έλεγαν ότι το παιδί τους κάτι έπαθε στο σχολείο

Οι γονείς τρέχουν στο σχολείο αλλά δεν έχει συμβεί τίποτα. Τα τηλεφωνήματα γίνονται από ενήλικες αλλά και από παιδιά.  Πιθανόν περιμένουν να φύγουν οι γονείς πανικόβλητοι για να μπουν και να κλέψουν. Οι καταγγελίες έρχονται από γονείς του 5ου Γυμνασίου και του 8ου.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν αν σας τηλεφωνήσουν να μην τους πιστέψετε, τηλεφωνήστε στο σχολείο και μην αφήσετε το σπίτι σας

Ακόμη μια εξαπάτηση ηλικιωμένης στη Λαμία – Της πήραν 26.000 ευρώ!

Στη 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτης τηλεφώνησαν σε μια 91χρονη Λαμιώτισσα και δυστυχώς οι απατεώνες «χτύπησαν» κατάφεραν και πήραν από τη γιαγιά 26.000€.

«Είμαι Σύρος πρόσφυγας και η κόρη σας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο το μικρό παιδί μου. Δώσε μου ότι χρήματα έχεις για να πάρω το νεκρό παιδί μου και να γυρίσω πίσω και να μην πάω στην αστυνομία και κλείσουν φυλακή την κόρη σου…», της είπε ο απατεώνας, ενώ την ίδια ώρα κάποια γυναικεία φωνή υποκρινόταν την κόρη της από το βάθος της γραμμής να καλεί σε βοήθεια τη μητέρα της.

Δυστυχώς η υπερήλικη ταράχτηκε τόσο πολύ, που όχι μόνο δεν πήρε τηλέφωνο την κόρη της να το διασταυρώσει, αλλά σε λίγα λεπτά έδινε τα 26.000€ που είχε στο σπίτι στον συνεργό του απατεώνα που είχε καταφθάσει έξω από το σπίτι.


Αφήστε ένα σχόλιο