Γενικά Ελλάδα

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Για λόγους ασφαλείας τελικά ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θα ….

ΕλλάδαΣτον έσχατο εξευτελισμό και στην αποστολή παγκοσμίως εξαιρετικά αρνητικών μηνυμάτων για το επίπεδο ασφάλειας που επικρατεί στην Ελλάδα εξελίσσεται η επισκεψη (άνευ σημασίας πλέον) του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα.

Όπως αναφέρεται από πηγές αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν στο πρόγραμμα του Μπάρακ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Οι πληροφορίες θέλουν να ακυρώνεται η ομιλία του αμερικανού προέδρου στην Πνύκα για λόγους ασφαλείας επειδή ο χώρος είναι ανοικτός!

Tην πρόθεση του Ομπάμα να μην προχωρήσει στην ανοιχτή ομιλία στην Πνύκα, μετέφεραν αμερικανοί πράκτορες και διπλωμάτες στην πολιτική και αστυνομική ηγεσία, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Οι πράκτορες επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας «ο χώρος είναι ανοιχτός και δεν μπορεί να περιφρουρηθεί»

Η ακύρωση συνδέεται με την χτεσινή επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία.

Ούτε ο απερχόμενος και λαοφιλής (στις ΗΠΑ, παρά τα λάθη που έχει κάνει οκτώ χρόνια τώρα και έχει δημιουργήσει «πληγές» στον πλανήτη) πρόεδρος των ΗΠΑ νιώθει ασφαλής να επισκεφθεί την χώρα μας μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στην γαλλική πρεσβεία στο υποτιθέμενο πιο καλά φυλασσόμενο σημείο των Αθηνών, αλλά και γιατί έχει γεμίσει η χώρα μουσυλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες όπου είναι άγνωστο πόσοι ισλαμιστές κρύβονται ανάμεσά τους και συν τοις άλλοις αυτοί που αιματοκύλισαν Παρίσι, Βρυξέλλες και Νίκαια όλοι είχαν περάσει απο την ελληνική επικράτεια.


Αφήστε ένα σχόλιο