Γενικά Παράξενα

Η Γυναίκα αυτή Δολοφόνησε τον Σύζυγό της και τον Έκοψε σε Κομματάκια. Το πιο Σοκαριστικό Όμως Είναι αυτό που Έκανε Μετά με τον Σκύλο της!

Παράξενα


Η 46χρονη Svetlana Batukova, δολοφόνησε τον 66χρονο σύζυγό της Horst Hans Henkels την 1η Απριλίου. Το ζευγάρι έμενε στο σπίτι τους στη Μαγιόρκα. Η Batukova μαχαίρωσε πολλές φορές τον Henkels με ένα μαχαίρι της κουζίνας και στη συνέχεια τον έκοψε φέτες και τον τάισε στο σκυλί της οικογένειας!

1

Η αστυνομία ανέφερε ότι η Batukova καθόταν δίπλα στο πτώμα του συζύγου της και ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. Το Ημερήσιο Δελτίο της Μαγιόρκα, ανέφερε ότι τα χέρια του Henkel κόπηκαν μέχρι τα οστά.

Ο άτυχος άνδρας είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στην τραχεία του και δεν μπόρεσε να μιλήσει κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

2

Η Batukova είχε προσφέρει σε έναν άνδρα 56.000 δολάρια για να σκοτώσει τον άντρα της πριν από το συμβάν. Η επίσημη αιτία θανάτου του Henkels, ήταν ότι αιμορράγησε μέχρι θανάτου στο πάτωμα της κουζίνας. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι προσπάθησε να αμυνθεί – υποδηλώνοντας ότι είχε υποβληθεί σε ναρκωτικά πριν από την επίθεση.

3

Η Batukova, υποψιάστηκαν ότι υπέστη ψυχωτικό επεισόδιο και έτσι πέρασε τις ημέρες πριν τη δίκη της σε ψυχιατρικό θάλαμο. Έχει παραδεχθεί ότι είναι εξαρτημένη από την κοκαΐνη.

Οι Batukova και Henkels ζούσαν μαζί για αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν τον Ιανουάριο – το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά.

4

Στο δικαστήριο, η Batukova αρνήθηκε εγγύηση και θα παραμείνει υπό κράτηση έως ότου ξεκινήσει η δίκη της για τη δολοφονία. Η ημερομηνία για τη δίκη είναι άγνωστη.

πηγή:

fanpage.gr


Αφήστε ένα σχόλιο