Γενικά

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ντύθηκαν στα μαύρα τα κορίτσια..

Ελλάδα ΠολιτικήVOULI_H_645_450

Με νέα πρόσωπα, αλλά και εσωτερικές αλλαγές η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που ορκίστηκε (με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο) το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προεδρικό Μέγαρο. Φυσικά για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι κυρίες του κυβερνητικού σχήματος που επέλεξαν κυρίως μαύρο χρώμα στα ρούχα τους…

Το total black είναι πάντα μια κομψή επιλογή. Έτσι, η Όλγα Γεροβασίλη, η Έλενα Κουντουρά, αλλά και η νέα υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου επέλεξαν το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αρχικά τα φωτογραφικά φλας έπεσαν στην 31χρονη βουλευτή που μπαίνει στο υπουργείο Εργασίας. Η Έφη Αχτσιόγλου που αναλαμβάνει τη δύσκολη θέση στο Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έδωσε πολιτικό όρκο και εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα ως το γόνατο, συνδυασμένο με μαύρο τσαντάκι και γόβες.

Κομψή με μαύρο ταγέρ (σακάκι και πλισέ φούστα) η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος και νυν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Ακολουθεί επίσης με μαύρο ταγέρ (σακάκι και φούστα πάνω από το γόνατο) η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.


Αφήστε ένα σχόλιο