Γενικά Παράξενα

Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν απαντά σε μήνυμα..

Παράξεναtypemob

H Δευτερούλα σήμερα-για την ακρίβεια τσαγκαροδευτερούλα-με υπερπανσέληνο η οποία απειλεί να σε σεληνιάσει ένα τσικ περισσότερο, προσφέρεται μόνο για αισιόδοξα και εύπεπτα θέματα, προκειμένου να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας και τα τερτίπια των πλανητών, και στο τέλος της ημέρας να ξαπλώσεις γαλήνια στο κρεβατάκι σου. Αυτά όμως, πολύ πιθανό να τα διαβάσεις σε κάποιο άλλο site και σε κάποια άλλη στήλη, διότι εμείς εδώ λέμε αλήθειες και δε χαϊδεύουμε αυτιά. Την περίεργη αυτή Δευτέρα λοιπόν, μία Δευτέρα που θα ακολουθήσει η γεμάτη μποτιλιάρισμα Τρίτη-σαφώς λόγω επίσκεψης Obama-θα αναλύσουμε ένα θέμα,γροθιά στο κατεστημένο και κυρίως ενόχληση στην ψυχή και τον εγωισμό σου. Ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δεν απαντάει στο μήνυμά σου, και τι σενάρια πλάθεις εσύ, τα οποία σε καθιστούν ένα βήμα πριν τον ζουρλομανδύα; Παρακάτω σου έχουμε τις απαντήσεις, για να καταλάβεις ότι είσαι… ολότρελη! Καλή σου απόλαυση.

1. Κοιμάται: Ναι, οι άντρες όταν έχουν να διαχειριστούν τον Μορφέα και την αλληλεπίδρασή τους με αυτόν, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεχνούν όλα τα υπόλοιπα. Ναι, έχουν περάσει 6 ώρες από τότε που έδωσε σημεία ζωής για τελευταία φορά, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό. Απλώς κοιμάται. Η εικόνα του καλού σου με 5 super sexy θηλυκά, να του μαγειρεύουν, να του κάνουν μασάζ και στη συνέχεια να παίζουν μαξιλαροπόλεμο, σαφώς και δεν ισχύει, εκτός πια κι αν έχεις σχέση με μεγιστάνα. Αλλά αν είχες, δε θα διάβαζες αυτό εδώ το θέμα γιατί αυτή τη στιγμή θα ήσουν στο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη, προκειμένου να πάρεις το μεσημεριανό με θέα το Central Park. Αυτά!

2. Παίζει: Μην υποτιμάς καθόλου το παιχνίδι, και δεν εννοώ το ερωτικό. Οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μείνουν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι δύο 24ωρα μαζί με τους κολλητούς τους, χωρίς μπάνιο (ίου) και χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Μπορούν να πωρωθούν με το νέο ποδοσφαιράκι, με βελάκια, με τάβλι, ακόμα και με τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι. Ναι μπορούν γιατί είναι άντρες. Φυσικά το κινητό τους είναι κάπου θαμμένο κάτω από ένα κουτί πίτσας. Βασικά εδώ δεν έχει μιλήσει με την μανούλα του, θα μιλήσει με σένα. Και όχι, δεν έχει πέσει σε υπόνομο, αν αυτό υποθέτεις επειδή δεν έχει σήμα. Απλά το κινητό του μόλις έκλεισε.

3. Δεν έχει όρεξη για κουβέντα: Ναι υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές. Κάθεται στον καναπέ και απλά κοιτάζει το ταβάνι. Και μόνο η κίνηση να πληκτρολογήσει κάτι, το οποίο είναι ανούσιο σχεδόν πάντα. Άσε να περάσουν λίγες ώρες και αν δεν απαντήσει, μπορείς ελεύθερα να του μπουρλοτιάσεις το σπίτι. Γιατί είπαμε, κατανόηση κατανόηση, αλλά κάποιες φορές ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Το ενδεχόμενο να είναι με άλλη και να κάνει σεξ, θα αρχίσει να περνάει από το μυαλό σου, αν περάσει το κρίσιμο 48ωρο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αλλά τι λέω; Στην περίπτωση αυτή θα έχεις ήδη πάει στην αστυνομία. American bar γίναμε.

4. Δεν είναι όλα τέλεια: Οι άντρες δεν μιλάνε πολύ. Αυτό το έχουν και κάποιες γυναίκες, αλλά είναι είδος υπό εξαφάνιση. Εφόσον λοιπόν δε λέει πολλά, αυτά που θα πει θέλει να είναι τουλάχιστον… breathtaking! Οπότε, όταν εσύ στέλνεις ακατάπαυστα φατσούλες, και gifs και εκείνος απαντάει με ένα ok, δεν είναι γιατί δε σε θέλει, απλά το ok έχει έρθει έπειτα από σκέψη και σίγουρα μεγάλη έμπνευση. Τώρα αν του στείλεις ότι έσπασες το πόδι σου και σου απαντήσει, ok, τότε ίσως και κάτι να μην πηγαίνει καλά. Βρε μπας και είναι γαϊδούρι;

5. Δράση και αντίδραση: Δεν ξέρω τι βαθμό είχες στη φυσική, αλλά ίσως αυτή είναι η πρώτη και μάλλον η τελευταία φορά που θα σου χρειαστεί. Όταν λοιπόν εσύ, έχεις υπερβολική δράση, θα έχεις και την αναμενόμενη αντίδραση. Και ποια είναι αυτή; Απάθεια φίλη μου. Απάθεια γιατί τον έχεις τρελάνει και γιατί δεν μπορεί να πάει ούτε τουαλέτα χωρίς να σου δώσει αναφορά. Όχι δε σε μισεί, και ναι θέλει να σε ξαναδεί. Ακόμα τουλάχιστον. Με λίγα λόγια τον έχεις πρήξει διότι πραγματικά η ερώτηση: Τι κάνεις τώρα, έχει παρακινδυνευμένες απαντήσεις. Από το να σου πει, σκαλίζω την μύτη μου, προτιμάει τη σιωπή. Κύριος.

6. Θέλει να αποφύγει τις παρεξηγήσεις: Οι άντρες ως γνωστόν δεν το έχουν και πολύ με τα μηνύματα και την έκφραση συναισθημάτων. Γενικά δεν το έχουν και με τα λόγια. Οπότε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, όταν δεν είναι σε mood ή όταν βαριούνται, να αποφύγουν την επικοινωνία προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Φυσικά εσύ δεν τπ δέχεσαι αυτό, και γίνεσαι έξαλλη, και ίσως όχι άδικα. Η λύση βέβαια δεν είναι ο βομβαρδισμός με μηνύματα, αλλά η υπομονή. Λογικά θα στείλει την επόμενη μέρα. Καλέ τι τραβάμε κι εμείς;

7. Εντάξει υπάρχει πιθανότητα και να μη σε γουστάρει και απλά να μην έχει τρόπο να στο πει. Ρίχνει μία εξαφάνιση και όλα καλά. Μέχρι φυσικά να αναλάβεις δράση…