Γενικά Ελλάδα

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανάρτηση της αδερφής του Γιακουμάκη

Ελλάδα10

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας τα ανατριχιαστικά στοιχεία για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, με τους πάντες να παρακολουθούν το βίντεο με κομμένη την ανάσα.

Την ώρα που διαδραματίζονται όλα αυτά η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή για ακόμα μια φορά κρατά χαμηλό προφίλ θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του παιδιού τους.

Ωστόσο λίγες μέρες πριν η αδελφή του Βαγγέλη Ελένη μέσα από την σελίδα που διαχειρίζεται στο Facebook έγραψε ένα συγκλονιστικό κείμενο που έκανε τους πάντες να δακρύσουν. Μέσα από λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια καρδιάς εξέφρασε όλα όσα νιώθει τονίζοντας πως ο πόνος δεν έχει φύγει ούτε δευτερόλεπτο από τις καρδιές των γονιών τους.

«Όλα τα αστέρια του τ’ουρανού να συγκριθούν μαζί σού δεν φτάνουνε την ομορφιά πού έχει η ψυχή σού. Με χίλιους τρόπους σ’αγαπω, μα ένας ξεχωρίζει, που ‘χει το δάκρυ μου μορφή, δική σού όντε πορίζει.Μακάρι να μην έβλεπα την μάνα μάς να κλαίει και πάνω από τον τάφο σού «αγόρι μου» να λέει…», γράφει η λεζάντα πάνω από το σκίτσο που απεικονίζει τον Βαγγέλη. Δείτε το συγκλονιστικό ποστ.


Αφήστε ένα σχόλιο