Γενικά Οικονομία

Οικονομική σωτηρία για την Ελλάδα από … Αμερική

Οικονομίαdollars

Αν και τα σημάδια για τον ‘διωγμό’ της Ελλάδας από την ΕΕ έχουν ήδη φανεί , διαπιστώνεται πως τίποτα δεν μπορεί να την κουνήσει από την θέση της.

Ινστιτούτο της Αμερικής που ασχολείται με θέματα της γεωπολιτικής, το οποίο συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ,έχει σίγουρο ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτό γιατί το συμφέρον που υπάρχει για τον τόπο αυτό είναι μεγάλο από κάθε άποψη, οικονομική και στρατηγική.

Οι φυσικοί πόροι αλλά και η «στρατηγική» θέση της χώρας μας είναι η εγγύηση για την παραμονή της στην ΕΕ. Η Αμερική θεωρεί «φιλέτο» την Ελλάδα για τα πολεμικά της σχέδια απέναντι στη Ρωσία. Έτσι η ΗΠΑ ετοιμάζει οικονομική βοήθεια όπως έχει κάνει και στο παρελθόν στη χώρα μας . Σκοπός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να σταθεί ξανά στα πόδια της η Ελλάδα και να μηδενίσει κάθε επιρροή των Ρώσων σε Βαλκανικές χώρες ανάμεσα στις οποίες είναι και η δική μας.

Οι πληροφορίες αυτές που έχουν την υπογραφή του αναλυτή DOUG BANDOW, καθώς επίσης και μεγάλων Αμερικάνικων ινστιτούτων που έχουν άμεση σχέση με μυστικές υπηρεσίες , επιβεβαιώνουν ότι κάθε σχέδιο απομάκρυνσης της Ελλάδας από το Ευρώ θα ναυαγήσει.

Ο μεγάλος φόβος της Αμερικής είναι η Ελλάδα να παραμείνει στο ΝΑΤΟ , στρέφοντας το βλέμμα όμως προς την Ρωσία και όχι μόνο αλλά και στην τράπεζα BRICS που αυτό θα ήταν καταστροφικό.

Μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και την στήριξη της Ελλάδας από την Αμερική στην συμφωνία , απομακρύνθηκε σημαντικά το ενδεχόμενο η χώρα μας να στραφεί προς κάθε μορφή βοήθειας από την Ρωσία.

 

voicenews.gr