Γενικά

iPhone 12 Pro Max: Διαρροή μεγατόνων για το επερχόμενο μοντέλο iPhone!

Διαρροή μεγατόνων για το επερχόμενο μοντέλο iPhone, με τον EverythingApplePro να δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικό βίντεο με 3d renders του iPhone 12 Pro Max! Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το iPhone 12 Pro Max διαθέτει νέο design το οποίο ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του iPad Pro, οθόνη 6.7” με μειωμένο σε μέγεθος notch…


Διαρροή μεγατόνων για το επερχόμενο μοντέλοiPhone, με τον EverythingApplePro να δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικό βίντεο με 3d renders τουiPhone 12 Pro Max!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τοiPhone 12 Pro Maxδιαθέτει νέο design το οποίο ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του iPad Pro, οθόνη 6.7” με μειωμένο σε μέγεθος notch και ελαχιστοποιημένα περιμετρικά bezels – γυαλί 2D και όχι 2.5D, αισθητά μεγαλύτερους φακούς στην οπίσθια κάμερα, smart connector (?) κ.α.

Τα 3D renders τουiPhone 12 Pro Maxβασίστηκαν σε αρχεία CADs τα οποία διέρρευσαν από εταιρεία παραγωγής αξεσουάρ και έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα τους.

Όπως δηλώνει ο EverythingApplePro, αυτό είναι το 1ο βίντεο για τοiPhone 12 Pro Max το οποίο επικεντρώνεται στο νέο design της συσκευής. Θα ακολουθήσει σύντομα νέο βίντεο στο οποίο θα έχουμε ενδιαφέροντα leaks χαρακτηριστικών του iPhone 12, όπως οι αναφορές στηνοθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hzκαι τεχνολογίαProMotionδανεισμένη από ταiPad Pro.

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή