Γενικά Ελλάδα

Ηράκλειο: Άνοιξαν τα κελιά και έμειναν άφωνοι με την εικόνα ισοβίτη

Ελλάδα


Ο νεαρός πρωταγωνιστής της υπόθεσης, έχει εκτίσει μεγάλος μέρος της ποινής που του επιβλήθηκε για την ανθρωποκτονία συγγενικού του προσώπου, πράξη την οποία διέπραξε όταν ήταν ανήλικος.

Έραψε το στόμα του, και αρνείται να δεχτεί τροφή, νεαρός κρατούμενος των φυλακών Νέας Αλικαρνασσού. Απογοητευμένος όπως λένε, συγκρατούμενοί του, επειδή δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα που υπέβαλλε για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του έχει επιβληθεί, αποφάσισε πριν από δύο ημέρες, να προβεί σ’ αυτή την ενέργεια.

Από τη μια, διαμαρτύρεται για την άρνηση των αρμοδίων να ικανοποιήσουν το αίτημα του, και από την άλλη να πιέσει, με την βοήθεια και των συγκρατουμένων του, μήπως και δουν με διαφορετική ματιά την περίπτωσή του.

Οι δικαστικές αρχές που εξέτασαν το θέμα του νεαρού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν θετικές κρίνοντας ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να επανενταχθεί στην κοινωνία.

Ο νεαρός, έχει εκτίσει μεγάλος μέρος της ποινής που του επιβλήθηκε για την ανθρωποκτονία συγγενικού του προσώπου, πράξη την οποία διέπραξε όταν ήταν ανήλικος. Σήμερα είναι κοντά στα 30 και έχει βρει μεγάλη συμπαράσταση από τους συγκρατούμενούς του. Οι τελευταίοι μάλιστα, προχωρούν στην συγκέντρωση υπογραφών για να υποστηρίξουν το αίτημα του νεαρού.

Πηγή: cretalive.gr