Γενικά Ελλάδα

ΙΣΧΥΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

ΕλλάδαΝεότερα προγνωστικά στοιχεία των Παγκόσμιων μοντέλων πρόβλεψης καιρού τα οποία και αναλύσαμε εδώ στο Greek-Weather.Org δείχνουν χιονοπτώσεις και μάλιστα πυκνές, ακόμα και σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας την Τρίτη 29 Νοεμβρίου.

 

Φαίνεται να χιονίζει την ερχόμενη Τρίτη 29 Νοεμβρίου πυκνά σε τμήματα ακόμα και πεδινά αλλά και παραθαλάσσια των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνη και Ιωαννίνων, καθώς και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα άνω των 400-600 μέτρων των νομών Άρτας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Αττικής και Αρκαδίας.

 

Την Τετάρτη οι χιονοπτώσεις πλέον θα εντοπίζονται με μικρότερη όμως ένταση και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Ελλάδας και κυρίως της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Την Τρίτη ίσως η χιονόπτωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης να έχει αρκετά μεγάλη ένταση τις πρωινές ώρες και για λίγες ώρες.


Αφήστε ένα σχόλιο