Γενικά Παράξενα

Ήταν μαζί έναν ολόκληρο χρόνο ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΡΥΒΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ….

Παράξενα


Ο Andrew Wardle από το Μάντσεστερ, γνώρισε την Fedra Fabian από τη Βουδαπέστη όταν αυτή ήρθε στην Αγγλία για τις καλοκαιρινές της διακοπές.Ερωτεύτηκαν παράφορα και αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για χάρη του…

Αυτό όμως που δε γνώριζε η Fedra, ήταν ότι ο Andrew γεννήθηκε με μία πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα η ουροδόχος κύστη του να βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του σώματός του και να μην έχει γεvvητικά όργανα!

Προκειμένου να της το κρατήσει κρυφό, ο Andrew της είπε ότι έχει κάποια μόλυνση στο συκώτι του, όταν όμως η Fedra μετακόμισε στο σπίτι του, έπρεπε να «στολίσει» την ιστορία του ακόμη περισσότερο.

Είπα στη Fedra ότι έχω μικροτσίπ στο συκώτι μου γιατί είναι μολυσμένο, προκειμένου να μη με αγγίξει ποτέ κοντά στην περιοχή!
Τελικά αναγκάστηκε να της πει όλη την αλήθεια όταν έπρεπε να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημά του. Η αντίδραση της Fedra ήταν απίστευτη! «Δεν ένιωσα προδομένη. Είμαι η κοπέλα του, αλλά αυτό ήταν ένα πολύ προσωπικό του θέμα.»

https://youtube.com/watch?v=dtw7lkqXMwI%3Ffeature%3Doembed

Πηγή:

olagossip.gr


Αφήστε ένα σχόλιο