Γενικά Ελλάδα

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ | ΣΟΚ και ΘΡΗΝΟΣ για τη ΓΝΩΣΤΗ παρουσιάστρια του Alpha

Ελλάδα


Δυστυχώς απρόβλεπτη και δραματική εξέλιξη.

Σε άσχημη και κακή ψυχολογική κατάσταση η γνωστή παρουσιάστρια.

Θέλοντας να προλάβει τις ευχές του κόσμου για την εγκυμοσύνη της, που πιθανόν να μην γνώριζε για τις δυσάρεστες εξελίξεις, αποφάσισε η ίδια τελικά να μοιραστεί τον πόνο της με το κοινό που την ακολουθεί και την λατρεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Από το πρωί είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την απρόσμενη αποβολή της Χριστιάνας Αριστοτέλους λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στον Alpha Κύπρου.

 Η Κύπρια παρουσιάστρια ήταν έγκυος τριών μηνών. Δυστυχώς όμως ενώ πετούσε στον έβδομο ουρανό . Η Χριστιάνα δυστυχώς απέβαλε αφού η κύησή της διεκόπη.

Είχα επιλέξει μέσα από αυτή την στήλη να μην αναφερθώ ποτέ σε αυτό το τραγικό συμβάν σεβόμενος τις δύσκολες ώρες που περνούν η Χριστιάνα και ο Γιώργος γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σταύρου. Το κάνω τώρα αφού το αποκάλυψε πριν λίγο η ίδια στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ηταν και είναι μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου για μένα, όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία,με τόση χαρά αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποια ώρα χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί ή το ότιδήποτε.Επειδή αυτή η στιγμή ήρθε για μας εκεί που δεν το περιμέναμε τρείς μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha είναι μια πάρα πολύ επώδυνη στιγμή….

Εύχομαι τουλάχιστον καμιά γυναίκα να μην περνά μόνη της μια τέτοια διαδικασία να έχει πάντα ένα σύντροφο στο πλευρό της να την στηρίζει, όπως με στήριξε εμένα ο Γιώργος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί… Από τον Alpha μου πρότειναν να μεταφέρουμε την πρεμιέρα πιο μετά και το εκτίμησα….»

πηγή:

vip-news.gr


Αφήστε ένα σχόλιο