Γενικά Παράξενα

Καπνίζεις; Μετά από ΑΥΤΟ το VIDEO- ΔΕ θα το ξαναβάλεις στο στομα σου!

ΠαράξεναΈχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί, παρά τις τόσες απαγορεύσεις και τις εμπεριστατωμένες έρευνες που αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα βλάπτει, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού συνεχίζει να καπνίζει; Αν ανήκετε και εσείς στους «αμετανόητους» καπνιστές έχουμε κάτι που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη…

Αν σας λέγαμε να μας πείτε μια ιστορία για το πώς ξεκινήσατε το κάπνισμα θα βλέπατε ότι ο κάθε ένας είχε τους δικούς του λόγους. Άλλοι για να είναι δημοφιλείς στο σχολείο, άλλοι ξεκίνησαν να καπνίζουν κοινωνικά και τους έμεινε η συνήθεια και άλλοι πάλι δεν μπορούν πια να θυμηθούν το γιατί. Σε κάθε περίπτωση, πολύς κόσμος βλέπει ακόμα το κάπνισμα σαν μια μορφή κοινωνικοποίησης και παραβλέπει τις βλαβερές συνέπειες που έχει αυτό για τον οργανισμό.

Εκτός από τις γνωστές θανατηφόρες παθήσεις που είναι συνδεδεμένες με το τσιγάρο, το κάπνισμα επηρεάζει και την καθημερινότητα των καπνιστών. Η αντιαισθητική μυρωδιά που τους ακολουθεί παντού, τα κίτρινα δόντια, το κίτρινο δέρμα (σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις), το λαχάνιασμα, ο βήχας, αλλά και το δέρμα το οποίο υφίσταται πρόωρη γήρανση και χάνει τη γυαλάδα του, είναι μερικά από τα θύματα αυτής της κακής συνήθειας.

Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται τραβηγμένα, όπως και στους περισσότερους. Αφιερώστε 5 λεπτά για να παρακολουθήσετε το video που δημοσίευσε το BuzzFeed, ζητώντας από μια makeup artist να μεταμορφώσει τρείς καπνιστές στο πώς θα δείχνουν σε 30 χρόνια και ίσως αλλάξετε γνώμη: