Γενικά Ελλάδα

ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΡΩΣΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ !!

Ελλάδαxionia

Καταφτάνει Ρώσικος χιονιάς στην ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη και ίσως να είναι ένας εκ των πιο ισχυρών των τελευταίων ετών σε αρκετές χώρες, όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org.

Τμήμα του χιονιά αυτού θα επεκταθεί όπως όλα δείχνουν ως τώρα και στη χώρα μας μετά τις 31 Δεκεμβρίου και στις αρχές του νέου έτους, ενώ παράλληλα το ψύχος θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα μας και τη Τουρκία αλλά και πάνω από τη Μαύρη θάλασσα. Χιόνια προβλέπονται ακόμα και στη Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα.

Το Greek-Weather.Org δεν αποκλείει χιονοπτώσεις τη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέσα στη Θεσσαλονίκη ενώ μέσα στη Πρωτοχρονιά και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, κάποια χιόνια θα φτάσουν ως και στην Αθήνα.

Μάλιστα θα είναι ένας εκ των ισχυρότερων καθώς θα έρθει σε μία φάση που όλη η Ευρώπη και η χώρα μας είχε καλοκαιρία για περίπου 30 μέρες και θα συναντήσει θερμότερες μάζες. Συνήθως όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org, σε τέτοιες περιπτώσεις τα χαμηλά βαρομετρικά από τη Ρωσία γίνονται ακόμα ισχυρότερα δίνοντας πιο ακραία φαινόμενα τα οποία προβλέπονται μόλις λίγες ώρες πριν την εκδήλωσή τους.

 

greeksfun.org
Αφήστε ένα σχόλιο