Γενικά Ελλάδα

Κατάλαβες ποιος είναι ο Πιτσιρικάς; ΚΙ ΌΜΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ!

Ελλάδα


Ο Δημήτρης Βέττας, βουλευτής Φθιώτιδας, του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι ο βουλευτής Φθιώτιδας, Δημήτρης Βέττας!

O σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (Facebook/Dimitris Vettas) μερικές φωτογραφίες από την εποχή που ήταν…απλά, ο Δημήτρης.

Ο ίδιος σημειώνει στην ανάρτησή του:

«Πρίν κάποιες μέρες πήρα έναν φάκελο από έναν φίλο από μακριά που είχα να τον δω 30 χρόνια…
Φωτογραφίες με ανθρώπους που ζούνε κι άλλους που έχουν φύγει άδικα πολύ νωρίς… Απ’ τα χρόνια της Kodak και της Polaroid…Που αν είχες φιλμ, δεν είχες φλας και τ’ ανάστροφο…
Την εποχή του Νίκου, του Πέτρου, του Ντίνου, της Μίνας….της Δραπετσώνας και της γκεράπας…της μετάβασης απ το γάλα στον γλυκάνισο. ..

Απ’ την εποχή του ZWAN και του FLOKOS..
Απ’ τα χρονια της αθωότητας και της αναζήτησης. ..
Τότε που ότι πλεκτό φοράγαμε ήταν απ’ τη μάνα μας….
Σ ευχαριστώ Giannis Vasilakos……»Ο Δημήτρης Βέττας με φίλους τουΟ Δημήτρης Βέττας έχοντας στην αγκαλιά του τον Νίκο Δήμου, έναν φίλο με αστείρευτο χιούμορ και πολύ γέλιο – όπως αναφέρουν τα μέλη της παρέας

Με νοσταλγική διάθεση κοιτά τις παλιές φωτογραφίες ο βουλευτής, αφού όπως καταλαβαίνει κανείς και από τα πολλά σχόλια κάτω από το post, πρόκειται για στιγμιότυπα από μια περίοδο ανεμελιάς με πολλή τρέλα και πλάκες στην παρέα.

Δείτε τι σχολιάζουν οι φίλοι :

«…Αυτή τη φωτο που έχεις αγκαλιά τον Νίκο Δήμου…τι γέλιο ήταν αυτό!»

«…το πώς κάναμε μετακόμιση θυμάσαι;… 3.00 το πρωί βγάζαμε τα έπιπλα από το παράθυρο, μην μας δει ο σπιτονοικοκυρης…» γράφει ο Giannis Vasilakos και συνεχίζει «Θέλαμε να πάμε στο Ρεμπέτικο σεργιάνι, λεφτά γιοκ…Λέει ο Νίκος, «έχω για το ενοίκιο αλλά πρέπει να το πληρώσω αύριο (έμενε μόνος του τότε) αλλιώς θα φύγω νύχτα…» Του λέμε εντάξει, βολευτήκαμε,»μάλλον θα φύγεις νύχτα,θα σε βοηθήσουμε εμείς…χαχαχαχα!!!!!»

Ο Δημήτρης Βέττας περιγράφει για τον αγαπημένο φίλο της παραπάνω φωτογραφίας: «…Νοικιάσαμε το σπίτι με τον Νίκο (Δήμου) και μας δίνει ο σπιτονοικοκύρης 2 ζευγάρια κλειδιά…το παίρνω εγώ το ένα και του λέει ο Νίκος «τι να τα κάνω ρε μάστορα…Έχω την ταυτότητα εγώ!…..Ηταν Θεός ο Νίκος…»


Αφήστε ένα σχόλιο