Γενικά Ελλάδα

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΛΑ! Η Ελλάδα τελειώνει! Δείτε γιατί…

Ελλάδαellada

Τεράστια είναι η ζημιά που έχει προκληθεί στον Τουρισμό της Ελλάδας λόγω της μεταναστευτικής κρίσης, την επέλασης των τζιχαντιστών στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, αλλά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο τομέας του Τουρισμού στην Ελλάδα καταρρέει. Παράγοντες της κατάρρευσης είναι τα ανωτέρω προβλήματα, τα οποία σε συνδυασμό με την πολιτική αβεβαιότητα και τις τιμές συναλλάγματος διαλύουν τον τομέα του Τουρισμού.

Οι ακυρώσεις στις κρατήσεις είναι τεράστιες. Μόνο στην Amadeus, οι κρατήσεις για τον μήνα Μάρτιο έχουν μειωθεί κατά 1%. Την ίδια ώρα, η Τουρκία φαίνεται πως έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα, καθώς οι κρατήσεις της έχουν μειωθεί κατά 30%. Μεγάλη κερδισμένη θεωρείται η Ισπανία, η οποία είδε αύξηση των κρατήσεων κατά 4%, καθώς δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από την μεταναστευτική κρίση.

Μπορεί να νομίζουμε ότι το 1% είναι μικρό νούμερο, αλλά για μία οικονομία όπως είναι αυτή της Ελλάδος, που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον Τουρισμό, καταλαβαίνουμε ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς.

 

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο