Γενικά Ελλάδα

BOMBA! Το λέει επίσημα η Αστυνομία: Τον Μαυρίκο τον…

Ελλάδα30

Σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας άνδρας μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 15.15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ του άνδρα τυλίχτηκε στις φλόγες με τον οδηγό να εγκλωβίζεται μέσα στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του γνωστού εκδότη εφημερίδων Παναγιώτη Μαυρίκου.

Το όνομα του Παναγιώτη Μαυρίκου βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της επικαιρότητας έπειτα από τη σύλληψή του ως κατηγορούμενου στο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων. Ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εξετάζοντας τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι ο Π. Μαυρίκος.

Οριστική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος θα δοθεί από την εξέταση DNA, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο, ωστόσο, το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό, το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο, κάτι που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών


Αφήστε ένα σχόλιο