Γενικά Ελλάδα

Κλινικά νεκρή η μικρή Νίκη – O Νικολόπουλος και η σύζυγος του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων

Ελλάδα1234-620x330

Βαρύ πένθος σκεπάζει -κατ’ ουσίαν- τον Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένεια του, καθώς έχασε οριστικά σήμερα τη μάχη με τη ζωή το 17χρονο Αγγελούδι τους, η Νίκη. Οι γιατροί έχουν ήδη, δυστυχώς, ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες… Κλινικά η μικρή τους Νίκη δεν βρίσκεται στη ζωή και πλέον όλα εξαρτώνται από ένα θαύμα.

Η κόρη του βουλευτή Αχαΐας και επικεφαλής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκου Νικολόπουλου, υπέστη ανακοπή το βράδυ του Σαββάτου (χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας). Η κατάσταση της κρίθηκε αμέσως εξαιρετικά κρίσιμη. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Η μικρούλα όμως σήμερα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι ήδη είναι κλινικά νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AXIAplus.gr, ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγος του Τασία Μανωλοπούλου κατόρθωσαν μέσα στον πόνο τους και έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, ώστε η πολυαγαπημένη τους Νίκη να μπορέσει να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους… Σε όσους περισσότερους γίνεται!

Πηγή: AXIAplus.gr


Αφήστε ένα σχόλιο